twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Consiliul Judetean al Elevilor Vrancea a organizat Conferinta „Dezvoltare si Reprezentativitate în context CNE”





În perioada 30 aprilie-3 mai, Consiliul Judetean al Elevilor Vrancea a organizat Conferinta „Dezvoltare si Reprezentativitate în context CNE”. Întâlnirea a reunit peste 30 de elevi, membri ai Biroul Executiv CNE, dar si ai Biroului de Presa.

Deschiderea a avut loc vineri, 1 mai, la ora 10:00 în sala mică a Ateneului Popular “Maior Gheorghe Pastia” Focşani.

În aceeaşi zi cu deschiderea oficială, Biroul de Presa a simulat o conferintă de presă si o emisiune TV, care i-a ajutat să îsi pună în practică abilitătile. Ordinea de zi a Biroului Executiv a cuprins o dezbatere pe baza reacordării dreptului de a vota în Consiliile de Administratie a reprezentantilor elevilor din licee.

A doua zi a fost împărtită în trei sedinte de lucru ale Biroului Executiv si în trei workshopuri de team building pentru Biroul de Presă ce au fost facilitate de profesorul formator CNE Teodora Bentz, de Cristian Tanase, presedinte ATPR si de Andrei Sbârnea, Director al departamentului Cultură, educatie si programe scolare . Seara la Colegiul National „Al.I.Cuza” a avut loc închiderea oficială, unde s-au înmânat diplomele.

Conferinta „Dezvoltare si Reprezentativitate în context CNE” organizată de Consiliul Judetean al Elevilor Vrancea a decurs cu succes, întrucat a oferit oportunitatea de a solidifica echipa Biroului de Presa si de a sustine sedintele de lucru ale Biroului Executiv.