twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Ziua Internaționala a Copilului @ Piata Unirii Focsani

Ziua Internaționala a Copilului

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, vă invitam să ne bucurăm împreună în Piața Unirii din Focșani în cadrul evenimentelor organizate de 1 Iunie.

Am pregătit pentru copiii din Focşani o “Caravană a copilăriei” care se va desfăşura pe parcursul a cinci ore. Caravana, formată dintr-un număr de 30 artişti costumaţi în personaje celebre de desene animate, va pleca din Piaţa Gării, va merge pe B-ul Gării şi strada Republicii, până în Piaţeta Teatrului, apoi se va întoarce pe B-dul Unirii până în Piaţa Unirii după care va pleca în Parcul Schuman şi apoi va merge pe B-dul Bucureşti până la Mausoleul Sud. Artiştii vor interacţiona cu copiii în toate locaţiile, vor oferi baloane modelate, diplome şi cadouri surpriză. Toţii copiii vor primi, gratuit, face-painting.

La ora 16.30 clovnii, oameni cu catalige, personaje de basm şi actori pentru copii vor sosi în Piaţa Unirii unde vor recrea “Lumea basmelor copilăriei”. Copiii vor putea dansa cu personaje din desene animate, vor primi baloane modelate, trofee şi se vor putea întrece în concursuri de karaoke.

La ora 18.00 pe scena din Piaţa Unirii din Focşani va începe un spectacol artistic oferit copiilor. Pe scenă va urca Oana Radu, de la ora 18.00, iar Lavinia va susţine un recital de la ora 18.40.

La ora 19.20 la Focşani va cânta îndrăgitul Fuego iar spectacolul oferit copiilor de 1 Iunie se va încheia cu un recital excepţional semnat Delia&Band.

Tot de 1 Iunie ii invit pe copii să participe la mai multe competiţii sportive care se vor organiza în municipiul Focşani. Astfel, la ora 9.00 are loc un turneu de tenis de câmp în Parcul Bălcescu, iar concomitent, la Clubul şahiştilor din Grădina Publică va avea loc un concurs de şah.

De la ora 10.40 în Piaţa Unirii va avea loc o demonstraţie de Baschet, iar de la 11.00 o competiţie de atletism. La ora 12.00 copiii sunt aşteptaţi la un concurs de triciclete, iar între 12:00 – 12:30 are loc în Grădina Publică Festivalul concurs de muzică uşoară „Florile dragostei”.

Vă așteptam cu drag!