twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Concert Simfonic @ Ateneu Focsani

Concert Simfonic 
Orchestrei de Cameră UNIREA
Luni, 8 iunie 2015, ora 19:00


Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” Focşani organizează în 8 iunie, ora 19:00, un nou eveniment al stagiunii 2014-2015, invitând focşănenii la concertul de închidere a stagiunii 2014-1015. CONCERT SIMFONIC este intitulată producţia Orchestrei de Cameră UNIREA care va interpreta în prima parte lucrări clasice ca Uvertura L’isola disabitata de Joseph Haydn şi Concertul în Si bemol major pentru fagot şi orchestră KV.191 de Wolfgang Amadeus Mozart la care solist va fi Ionuţ Mardare, unul din frecvenţii colaboratori ai ansamblului focşănean. 

Cea de-a doua parte va debuta cu descriptiva lucrare (poem simfonic) – de sezon, de altfel, - a compozitorului francez Arthur Honegger – “Pastorale d’ete” (Pastorală de vară) şi va continua cu Simfonia nr.83 Hob: I83 a aceluiaşi perfect technician al clasicismului, a “creatorului muzicii ce taie respiratia prin măretia sa” – Joseph Haydn Conducerea muzicală aparţine lui Vincent Grűger. Vă aşteptăm la o seară de concert în margine de vară cu rezonanţele unei stagiuni împlinite. 

Biletele se gasesc la Agentia Ateneului Popular, la pretul de 20 lei (intreg) si 10 lei (redus pentru elevi si pensionari).