twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Festivalul Povestirilor Digitale Vrâncene @ Cinema Balada


Festivalul Povestirilor Digitale Vrâncene
Marti, 28 iulie 2015, ora 18:00

Biblioteca Județeană Duiliu Zamfirescu Vrancea organizează, în parteneriat cu Fundația Progress și Ansamblul Folcloric Țara Vrancei, sub genericul Constelația iubitorilor de cuvânt, FESTIVALUL Povestirilor Digitale Vrâncene.

Marți, 28 iulie 2015, începând cu ora 18.00, la Cinematograful Balada din Focșani, sunt invitați să participe toți cei care iubesc povestea, cuvântul, oamenii și viața. 

Programul va cuprinde, pe lângă vizionarea filmelor create pe parcursul a trei ani la Centrul de formare al bibliotecii sub îndrumarea bibliotecarului formator Margareta Tătăruș, și lansarea a două publicații editate de biblioteca noastră și apărute la Editura Atec din Focșani: ”Bibliopovestașii sau despre constelația iubitorilor de cuvânt” și Catalogul celor 100 de povestiri digitale create de copii, adolescenți, pensionari, bibliotecari și de profesionişti care lucrează cu persoane defavorizate din cadrul D.G.A.S.P.C. Vrancea.

Veți putea viziona minuni spuse sau tănuite, clipe trăite cu intensitate, comori ale sufletului păstrate până acum și care vor ieși la iveală prin povestirile digitale de viață create, şi veți putea vota povestea care vă impresionează cel mai mult. Vor fi oferite premii de către bibliotecă la cele patru categorii din concurs: voluntarii BIBLIOPOVESTAȘI; copii și adolescenți; pensionari; D.G.A.S.P.C. Vrancea.