twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Un zambet pentru un vis @ Ateneu Focsani


Un zambet pentru un vis
1-2 august 2015, ora 17:00

"Nu aştepta momentul perfect. Ia un moment oarecare şi fă-l să fie perfect."

Evenimentul va avea loc în perioada de 01.08-02.08.2015, in fata Ateneului Popular Gheorghe Pastia, din Focsani, la ora 17:00, cu prilejul aniversării "Zilei internaționale a fotografiei".

Participarea la eveniment consta intr-o donatie minima de 10 lei, in urma căreia, fiecare din cei prezenti va fi fotografiat de un fotograf profesionist, va primi momentul imortalizat pe loc si va participa la tombola.

În data de 19 august, data oficială a zilei mondiale a fotografiei, va avea loc o expoziţie cu toţi cei fotografiaţi, în interiorul Ateneului Popular, iar până la data menţionată anterior se vor posta poze zilnic, cu cei fotografiaţi, pe pagina oficială de facebook a clubului Rotaract Focsani Varana, iar posesorul celei mai apreciate poze va primi o şedinţă foto profesională, drept premiu.

Suma strânsă din donații va fi folosită pentru susţinerea unei tinere talentate, din Focșani, care va participa în perioada 18-27 august, la un concurs internațional, în Italia, unde va reprezenta atât oraşul Focșani, cât şi România.