twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Biblioteca de Vacanţă vă aşteaptă în Grădina publică din Focşani


Biblioteca de Vacanţă - ediţia a IX-a 
vă aşteaptă în Grădina publică din Focşani 


Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea vă invită  în  Grădina Publică din Focşani în perioada 31 august – 4 septembrie 2015, între orele 16.00 – 20.00,  la cea de –a IX-a ediţie a BIBLIOTECII  DE VACANŢĂ. 

 În această săptămână, Biblioteca de vacanţă vă aşteaptă în fiecare zi, în foişorul din Parcul Central, cu volume din toate domeniile, de la cele de specialitate la cele de cultură generală şi divertisment, destinate a vă bucura mintea şi inima. Prin acest program comunitatea focşăneană  beneficiază gratuit de aceleaşi servicii precum cele existente în cadrul sediilor bibliotecii noastre: înscriere, împrumut, restituire, consultare şi rezervări de titluri.  

Cei care vor vizita standurile bibliotecii vor putea beneficia de programele Cărţi de luat acasă şi Cărţi de citit în Parc.

Biblioteca de Vacanţă vă propune în acest an o serie de activităţi inedite: Teatru Stradal, Concert de Muzică Folk şi Handmade. Alături de noi vor fi prieteni talentaţi ai bibliotecii, care vă vor încânta sufletul şi vă vor invita să vă împărtăşiţi din tainele talentului lor. 

Vă aşteptăm cu drag de luni până vineri (în săptămâna 31 august – 4 septembrie 2015), între orele 16.00 – 20.00,  în foişorul din grădina publică din Focşani la Biblioteca de Vacanţă, la un program cultural şi la serate de lectură destinate tuturor celor care iubesc cartea, muzica de calitate, teatrul şi oamenii.