twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Scoala părintilor – notiuni de parenting @ Biblioteca



Biblioteca Judeteană Vrancea – Sectia pentru copii si tineret  continuă sesiunile de informare din cadrul Proiectului Scoala Părintilor.

 Prima întâlnire, la care au participat 14 părinti, a fost o una frumoasă în care au fost cunoscute asteptările pe care le au acestia de la Proiectul Scoala Părintilor, în care s-au cunoscut, au schimbat păreri, au discutat si au căutat împreună soluţii eficiente si adecvate în gestionarea relaţiei părinte-copil. 

Părintii au constientizat că este nevoie de un efort foarte mare si de o investitie bogată de sentimente pentru a reusi să construiscă o relatie pozitivă si deschisă cu micutii lor. Cei mai mulţi dintre noi devenim părinţi cu puţine cunoştinţe despre dezvoltarea copiilor şi acţionăm în acord cu intuiţia si cultura noastră sau cu experienţele din copilărie.

Joi, 8 octombrie, la ora 17.00, doamna Maria Arginteanu, psiholog - psihoterapeut va sustine o sesiune de informare în care părintii vor cunoaste  particularitătile  psiho-emotionale ale copilului  la diferite categorii de vârstă. Acestă expunere va fi întregită de explicatii si exemplificări. Toate acestea vor fi urmate de o sesiune de întrebări  si răspunsuri. 

Le reamintim cititorilor că biblioteca pune la dispozitia celor interesati, participanti sau nu la acest proiect, o întreagă colectie de cărti atractive si actuale din domeniul parenting-ului.

Vă asteptăm cu drag la Sectia pentru copii si tineret Oana Diana Renea a Biblioteii Judetene Vrancea joi, 8 octombrie, începând cu ora 17.00, să învătăm împreună să clădim  o relaţie frumoasă părinte-copil şi să punem fundamentele unei educaţii reusite.