twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Adopta un brad de Craciun! @ Piata Unirii Focsani


Adopta un brad de Craciun!
Joi, 18 decembrie 2015, orele 13:00-16:00

Sărbătorile de iarnă sunt cele mai frumoase momente ale anului, iar copiii sunt cei care se bucură cel mai mult de acestea. Dar nu toți copiii au șansa unei familii, a unui loc pe care să îl numească ”acasă”.

Unii dintre acești copii sunt cei aflați în sistemul de protecție a copilului din Județul Vrancea iar eu vreau să vă lansez o provocare! Haideți să le arătăm că în aceste momente speciale ne gândim la ei, să îi facem să simtă căldura din sufletele noastre, haideți să-i facem fericiți!

În data de 18 decembrie voi amplasa, în Piata Unirii din Focșani, 25 de brazi pe care vă invit să îi ornați pentru orfani. Dar, așa cum este lăsată tradiția, sub fiecare brad ornat ar trebui să existe și un cadou de la Moșu’.

De ce să nu reluăm și în acest an obiceiul de a oferi un cadou micuților din Vrancea care au probleme sociale atât de grave încât Moșu’ nu ajunge pe la ei?

Din data de 16 decembrie, fiecare dintre dumneavoastră, dragi vrânceni, veți putea oferi un cadou unui copil necăjit. În Piața Unirii vom amplasa Tolba lui Moș Crăciun în care vrem să colectăm cât mai multe daruri. Anul acesta am hotărât să oferim celor mici doar rechizite școlare, cărți și jucării pe care vă rugăm să le ambalați frumos.

Și, pentru că vrem ca toți copiii să știe cine sunt cei care s-au gândit la ei, la Tolba lui Moș Crăciun veți găsi câte o steluță dublă cu numele copilului pe ea. O steluță o veți primi dumneavoastră când veți pune cadoul în tolbă, iar pe cealaltă steluță, lângă numele copilului vă veți scrie numele și apoi îl veți lipi pe cadou. Așa vom fi siguri că numele dumneavoastră va ajunge în sufletul și pe buzele copilului pe care îl veți face fericit în noaptea magică a Crăciunului.