twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

De doua ori mai mult Star Wars 3D la HappyCinema @ Focsani Mall




Începând din 15 decembrie 2015, HAPPYCINEMA® din Focșani Mall dublează proiecțiile la Star Wars: Episode VII - The Force Awakens. Special pentru acest eveniment, HAPPYCINEMA® echipează încă o sală cu sistemul de proiecție MasterImage 3D.
Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
De această dată în format 3D, saga Star Wars se întoarce cu un nou episod pe marile ecrane. Acțiunea filmului vine în continuarea episodului Return of the Jedi, însă cu 30 de ani mai târziu. Lupta cu Forțele Răului, în frunte cu antieroul Kylo Ren (Adam Driver), comandantul armatei Storm Troopers, este reluată de către Han Solo (Harrison Ford), Luke (Mark Hamill) și Prințesa Leia (Carrie Fisher). În regia lui J.J. Abrams, care este un fan declarat al seriei lui George Lucas și al genului science fiction, The Force Awakens este filmul cel mai dorit al finalului de an. 
 
HAPPYCINEMA®
HAPPYCINEMA® este un brand nou în piața operatorilor de cinema din România. Construit cu un capital 100% românesc, HAPPYCINEMA® operează în prezent un multiplex în Focșani Mall și are planuri de extindere la nivel național. Cinematograful folosește tehnologie de ultimă oră, având sisteme high tech de proiecție video și redare audio în format 2D și 3D. Dispune de 2 săli de proiecție, ambele echipate cu sisteme de proiecție digitale, Dolby Digital Surround și sistem de proiecție MasterImage 3D, cu o capacitate de 218 locuri cu fotolii de calitate superioară și un foyer generos, care transpune publicul în lumea filmelor.