twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Salvează un copac, iar el te va ajuta să crești și să trăieşti sănătos!



Proiectul Salvează un copac, iar el te va ajuta să crești și să trăieşti sănătos!,  desfășurat de  Biblioteca Comunală Broșteni și de bibliotecara Loredana Iordache, din județul Vrancea, a câștigat Mențiune la categoria Instituții Publice în cadrul Galei Premiilor Pentru un Mediu Curat. Premiul constă în 10 calculatoare recondiționate oferite bibliotecii de către ENGIE prin Ateliere fără Frontiere. Gala Premiilor Pentru un Mediu Curat evidențiază, în fiecare an, noi inițiative, proiecte și experiențe relevante în domeniul protecției mediului, conservării resurselor planetei și prevenirea risipei acestora, dezvoltate de companii, instituții de învățământ, instituții publice și organizații non-guvernamentale. 

Popularizarea acestor practici aduce mai aproape de fiecare dintre noi contribuția celor implicați activ la consolidarea unei atitudini responsabile față de valorile mediului în care trăim, acestea fiind exemple de urmat pe viitor. ECOTIC, împreună cu partenerii, premiază în fiecare an cele mai bune proiecte și exemple de bune practici destinate îmbunătățirii condițiilor de mediu în cadrul comunităților locale, precum și programele de responsabilizare socială dezvoltate de companii, instituții publice, instituții de învățământ și organizații nonguvernamentale. 

Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat, ajunsă în 2015 la cea de-a VII-a ediție, a premiat și în acest an proiectele desfășurate în domeniul protecției mediului, conservării resurselor planetei și prevenirii risipei acestora, dezvoltate de către companii, instituții de învățământ, instituții publice și organizații non-guvernamentale. În această ediție a Galei Premiilor Pentru Un mediu Curat au fost înscrise, de către companii, instituții de învățământ, instituții publice și organizații non-guvernamentale, proiectele concretizate în proiecte ECO și proiecte de CSR care vizează colectarea selectivă și reciclarea deșeurilor, conservarea resurselor planetei și prevenirea risipei acestora, dezvoltate începând din luna octombrie 2014.