twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Târgul ”Valorile Vrancei” @ Cinema Balada Focsani

Târgul ”Valorile Vrancei” 
Vineri, 15 ianuarie 2016

Pe 15 ianuarie 2016 te așteptăm la cinematograful Balada, la Târgul ”Valorile Vrancei”. Ajută-i pe elevii care concurează la Bursa Școlară ”Premium Porc” să câștige premiile oferite de noi” Votul tău va conta în decizia noastră! Premii: laptopuri și tablete!

Pe 15 ianuarie, de la ora 14.00, începe Târgul ”Valorile Vrancei”, competitie care va aduce câte un laptop cadou fiecărui membru al echipei câstigătoare din cele 7 înscrise în cadrul Bursei Școlare ”Premium Porc promovează traditiile locale”. Tot această competitie de proiecte scolare va aduce fiecărui membru din altă echipă câte o tabletă - premiu special.

Editia din acest an a Bursei Școlare ”Premium Porc” se va finaliza cu un Târg al ”Valorilor Vrancei” care va fi organizat la cinematograful Balada (sediul Ansamblului Folcloric ”Țara Vrancei”) si care este deschis publicului. Cei care doresc să admire traditiile, obiceiurile sau atractiile turistice din Vrancea, văzute prin ochii unor copii, sunt invitati să treacă pragul târgului care va fi deschis între orele 14.00-16.00.

Regulamentul bursei prevede ca premiul acordat echipei câstigătoare să fie determinat, în procent de 60%, de vizitatorii care vor avea posibilitatea să voteze cu echipa care a reusit cel mai bine să promoveze traditiile, obiceiurile si atractiile turistice din Muntii Vrancei. Este o modalitate prin care poti si tu să îi sustii pe elevii care timp de două luni de zile au muncit la un proiect extrascolar care îsi propune să arate cât de frumos este judetul nostru. Iată echipele care au intrat în competitie:

    Micii mestesugari cuzisti - Colegiul National ”Al. I. Cuza”, Focsani;
    Cununita Vrancei - Școala Gimnazială ”Ioan Cîmpineanu”, Cîmpineanca;
    Arhaicul Nerej - Școala Gimnazială Nereju Mic;
    Exploratorii Vrancei - Școala Gimnazială Răstoaca;
    Fiii Vrancei - Școala Gimnazială ”Al. Vlahută”, Gugesti;
    Memoria eroilor - Liceul Tehnologic ”Eremia Grigorescu”, Mărăsesti;
    Păstrătorii traditiei - Școala Gimnazială ”Regina Maria”, Vintileasca.

Asadar, pe data de 15 ianuarie 2016 vă asteptăm să fiti alături de elevii din echipele participante la Bursa Școlară ”Premium Porc” si să călcati pragul Târgului „Valorile Vrancei” pe care grupul de companii Premium Porc îl organizează la Cinematograful Balada – sediul Ansamblului Folcloric Țara Vrancei chiar de Ziua Culturii Nationale.

Târgul „Valorile Vrancei” va începe la ora 14.00 si va dura până la 16.00.

La standuri vor exista tichete de vot si o urnă - modalitatea cea mai bună pentru a vă vota echipa favorită

În baza votului primit de la voi şi, bineînţeles, al juriului, se vor desemna cele mai bune proiecte, proiecte câştigătoare! Votul publicului va conta în procent de 60%, asa cum este scris în regulament!

Câstigătorii marelui premiu si ai premiului special vor fi anuntati pe scena cinematografului Balada, după orele 17.00, atunci când se va finaliza piesa de teatru ”Oscar si Tanti Roz” sustinută de Trupa de teatru ”Protha”.

Vă asteptăm cu drag la cinematograful Balada pe 15 ianuarie 2016, de la orele 14.00 ca să fiti alături de micutii ambasadori ai Vrancei.