twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Cu preturi speciale la bilete, toata lumea e in vacanta la HappyCinema

http://evenimentefocsani.blogspot.ro/2016/02/program-proiectii-5-11-februarie-2016.html


Școlarii sunt HAPPY pentru că vine o săptămână de vacanță. HAPPYCINEMA® vrea însă ca toată lumea să aibă motive de fericire, așa că oferă prețuri cu totul speciale pentru mici și mari deopotrivă.

Astfel,  în perioada 8-12 februarie 2016, prețul unui bilet este de 9 lei, la oricare film din programul  HAPPYCINEMA®. Iar pentru grupuri mai mari de 10 persoane, fie că este vorba de o ieșire la film cu clasa, fie că o gașcă de prieteni sau câteva familii s-au hotărât să petreacă împreună câteva ore în atmosfera de cinema, prețul este imbatabil: doar 5 lei biletul!

Rezervările se pot face online, pe happycinema.ro. Achiziția biletelor se face direct, la casieriile din foaierul HAPPYCINEMA®.


HAPPYCINEMA® 
Pentru toți iubitorii filmului, indiferent de vârstă, HAPPYCINEMA® este locul preferat pentru petrecerea timpului liber, fie că e vorba de weekend sau de câte o oră, două de relaxare, răpite din programul încărcat din timpul săptămânii. HAPPYCINEMA® este un brand nou în piața operatorilor de cinema din România. Construit cu un capital 100% românesc, HAPPYCINEMA® are planuri de extindere la nivel național, în 2016 având planificate deschiderea de cineplexuri în alte 3 orase cu o populație de peste 80000 locuitori. Prin promoțiile spectaculoase, adaptate la specificul publicului din zonele unde operează, HAPPYCINEMA® cauta sa aducă bucurie tuturor iubitorilor filmului!