twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Dezbatere pe teme europene la Focșani cu ziaristul Ovidiu Nahoi



Ne pasă că ne pleacă doctorii, că ne emigrează tinerii? Că materia cenușie românească se stabilește în alte țări europene? Ne interesează de ce românii plecați la muncă în străinătate nu prea se mai întorc acasă? Ne privește și pe noi BREXIT-ul? Ne afectează vreun fel? Ne asumăm faptul că suntem parte a Uniunii Europene sau doar stăm cu mâna întinsă la firimiturile bugetului UE pe care nici măcar nu știm să îl cheltuim așa cum trebuie? Sunt multe întrebări care lipsesc de pe agenda publică și despre care în mass-media se scrie prea puțin. Alternativa este să le discutăm live.

Așa cum v-a obișnuit blogul de atitudine civică VranceaAltfel.ro promovează dialogul, dezbaterea, atât de lacunare la noi, și vă invită la o dezbatere pe teme europene la Focșani. Invitatul nostru special este cunoscutul jurnalist Ovidiu Nahoi, redactor șef RFI România. Întâlnirea are loc la Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia", în sala mică, sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 11.00.
Temele de discuție sunt: Migranți. Terorism. Brexit. Rusia. Euro. Piața muncii. Și alte crize.

Credem că genul acesta de întâlniri vor ajuta la dezvoltarea simțământului comunitar, la o mai bună înțelegere a realității europene, dar și la o mai atentă alegere a carierei profesionale sau școlare, de exemplu, pentru cei tineri.

Vă așteptăm alături de noi!
Silvia Vrînceanu - Asociația de Tineret “Eu, tu și ei”
Dan Nichita - blogul VranceaAltfel.ro