twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Prosport Focsani face inscrieri la fotbal pentru grupele de copii


Şcoala de fotbal “Prosport 2009” a fost infiintată în vara anului 2009 si are ca scop antrenarea copiilor pe diferite categorii de varsta. Ideea scolii de fotbal este relativ noua în România, dar ea este puternic mediatizată în Europa de Vest. Şcolile de fotbal sunt adevărate pepiniere pentru marile cluburi care, în România, investesc destul de puţin în propriile centre de copiii şi juniori. “Prosport 2009”formează copiii nu pentru a-i face obligatoriu fotbalisti, ci pentru a le descoperi si dezvolta aptitudinile, concomitent cu o dezvoltare armonioasa si completa a organismului.

Din acest punct de vedere, lucrând relaxat, fara presiunea unei competiţii majore de nivelul seniorilor, copiii învata si consolideaza mai repede si mai bine toate elementele şi procedeele tehnico-tactice de care au nevoie mai târziu. Dupa o anumită perioada de timp, care nu este fixa, copiii care prezinta reale calitati, aptitudini şi au deja bagajul de cunostinte necesar, pot face pasul spre un club de fotbal, unde se cere performanta.Ideea de bază a Şcolii de Fotbal “Prosport 2009” este ca, pâna la 15-16 ani, sa formeze bagajul de cunostinte necesar fotbalistilor, aceasta fiind practica obisnuita în fotbalul profesionist cu adevarat.

Antrenamentele de la “Prosport 2009” se efectuează pe terenuri gazonate natural şi artificial, dar şi în săli de sport si sunt conduse de antrenori specializaţi. Colectivul tehnic al Şcolii de Fotbal “Prosport 2009” este următorul: Adrian Schineşte, Ionut Constantinescu, Rodinel Stan şi Laurenţiu Muscalu.Programul de antrenament cuprinde 3-4 sedinte saptamanale la fiecare categorie de vârstă, grupele de copiii fiind înscrise la toate competiţiile judeţene organizate de AJF Vrancea.