twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Lansare album 'A de la Paunescu' @ Ateneu





Consiliul Județean al Elevilor Vrancea susține și încurajează educarea tinerilor prin muzică, un alt mijloc prin care aceștia pot cunoaște marile valori ale țării şi pot deosebi culturile lumii. Din această cauză, împreună cu Asociația pentru Dezvoltare Durabilă "Focul Viu", CJE este partener în cadrul unui eveniment de amploare, prin care se promovează frumosul exprimat prin muzică, voia bună şi emoțiile pozitive. 

Artistul Walter Ghicolescu, cunoscut și ca Folktrotter, va marca vineri, 7 aprilie, ora 19:00, la Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” din Focșani, lansarea celui de-al cinci-lea album din carieră. „A de la Păunescu” este un omagiu adus marelui poet Adrian Paunescu dar și celor doi fii ai săi, Andrei și Ana- Maria Păunescu, pe versurile cărora folkistul a compus două piese. Este primul album de acest gen de pe piața muzicii folk.

Îndrăgostit de frumos, folkistul propune o nouă abordare a stilului muzical pe versuri păunesciene, păstrând, totuși, amintirea Cenaclului prin sound-ul dat doar de chitare. 

Vocea inconfundabilă a artistului va răsuna în cadrul unui concert inedit alături de Flori Dimulescu și Răzvan Duță. Playlist-ul va cuprinde atât piesele de pe noul material discografic dar și melodii de succes din repertoriu.

Biletele pentru acest eveniment și pot achiziționa de la Ateneul Popular "Mr.Gh.Pastia", cât şi de la membrii consiliului. 

Walter Ghicolescu - artist muzică folk. S-a născut la 15 iulie 1971 în Călărași.Membru al Atelierelor Studențești Totuși iubirea și mai apoi a Cenaclului Flacăra.A debutat în 2007 cu albumul Frânturi de suflet. Punct și de la capăt, Popas în alt cântec (2012), Cântec Rockstit(2013), Trecerea Lumilor (2015).
Numeroase apariții naționale și internaționale: Turnee în Republica Moldova, Bruxelles, Paris, Turneul Transilvania, Cenaclul Flacăra, Marea Neagră, Folk You etc.

Asociația Culturală Walter Ghicolescu,www.walterghicolescu.ro, walter@walterghicolescu.ro, walterghicolescu@yahoo.com , 0743149249/ 0722952460