twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Proiectul educațional GROW, pentru prima dată în Focșani

Pentru al 7-lea an consecutiv, Scoala de Valori impreuna cu AIESEC Romania ofera elevilor de liceu oportunitatea unei experiente internationale de dezvoltare, fara a trece granita: proiectul GROW, la care se mai pot inscrie pana pe 15 iunie 2017, accesand linkul www.growedu.ro/apply/

GROW este singurul proiect national din Romania cu predare in limba engleza, care ofera tinerilor din clasele de liceu posibilitatea de a participa la sesiuni de dezvoltare facilitate de traineri internationali, din peste 15 tari.

Proiectul GROW isi propune sa ofere elevilor un program de educatie complementar programei scolare, unde invatarea se face exclusiv prin metode non-formale, precum jocuri de rol, gamificare si activitati practice.

Programul se va desfasura pe parcusul a 4 saptamani, sub forma unor ateliere de lucru 100% interactive cu predare exclusiv in limba engleza, in perioada 24 iunie - 24 iulie. Participantii vor exersa abilitati precum autocunoastere si incredere in sine, abilitati de business, gandire critica, angajabilitate, planificare si multiculturalitate. De asemenea, GROW este oportunitatea perfecta pentru liceeni de a-si largi cercul de prieteni si a cunoaste persoane noi, atat din Romania, cat si din alte colturi ale lumii.

Dora Ionescu, participant GROW in editia de iarna din 2017, spune despre proiect:
“GROW este dintre cele mai frumoase experiente. M-am distrat in timp ce am invatat lucruri despre alte culturi si traditii, ceea ce m-a ajutat sa imi dezvolt perspectiva asupra oamenilor si a vietii in general. Mai mult, mi-am facut prieteni din diferite locuri, iar socializarea cu ei m-a ajutat sa imi imbunatatesc abilitatile de comunicare si sa imi cresc increderea in mine. GROW este proiectul care mi-a schimbat viata in bine si abia astept sa traiesc din nou experienta!”

Parintii care au ales sa isi trimita copiii in proiectul GROW au remarcat beneficiile proiectului asupra dezvoltarii acestora. Lili Stefan, mama unuia dintre participanti, spune despre program:   “GROW mi-a ajutat copilul sa se accepte si sa se deschida catre lumea care nu este doar in clasele de liceu. Deschizandu-i usa copilului tau catre cunoasterea de sine prin proiecte de acest gen, nu faci decat sa ii deschizi usi magice pentru viata.”

Costul de inscriere pentru editia de vara a programului GROW este de 100 lei, iar inscrierea se face prin completarea formularului de pe www.growedu.ro/apply/. Ultima data de inscriere este 15 iunie.

Editia de vara GROW se desfasoara concomitent in 24 de orase si este cel mai mare proiect de educatie nonformala la nivel national, cu predare in limba engleza, oferit elevilor de liceu.

Proiectul GROW a primit 5 premii nationale si internationale de-alungul timpului, printre care “Cel mai bun program educational” in 2015, premiu acordat de catre Gala Nationala a Societatii Civile Tinere din Romania si „Cel mai bun proiect de educatie de tineret din Romania” in 2012, titlu oferit de catre Parlamentul European in cadrul Galei Charlemagne.

Şcoala de Valori este o organizaţie non-guvernamentală modernă ce are ca viziune dezvoltarea unei societăţi bazate pe valori prin educaţie inovativă. Punem sub semnul întrebării graniţele educaţiei tradiţionale şi creăm oportunitatea persoanelor de a accesa informaţii de valoare, experienţe de formare a caracterului, de a interacţiona cu modele pozitive şi de a avea expunere internaţională, cu scopul de a creşte responsabilitatea personală şi controlul fiecăruia asupra alegerilor personale.

AIESEC este cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional, reunind 40 000 de membri din peste 110 de țări și teritorii. AIESEC reprezintă o platformă dedicată descoperirii și explorării potențialului de lideri al tinerilor în vederea transformării acestora în agenți de schimbare ai lumii de mâine.


DATE DE CONTACT:
Cristina Cojocaru
Manager Proiect GROW
Tel.: 0758 354 451
cristina.cojocaru@scoaladevalori.ro

Mihaela Georgescu
Comunicare si Marketing GROW
Tel.: 0729571215
mihaela.georgescu@scoaladevalori.ro

Ignat Marian
Coordonator Local GROW Focșani
Tel.: 0784597558
marian.ignat@scoaladevalori.ro

www.growedu.ro