twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Workshop de orientare în carieră pentru elevii de liceu la Biblioteca Județeană


Biblioteca Județeană ”Duiliu Zamfirescu” Vrancea, în parteneriat cu Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA București, organizează vineri, 16 februarie 2018, începând cu ora 14.00, evenimentul de orientare în carieră pentru elevii de liceu - Viitorul comunicării în economia cunoașterii.

Invitatul special este domnul Valeriu Frunzaru, conferențiar și prodecan la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, originar din Vrancea.

Înscrierea la acest workshop se face completând acest formular online - iar evenimentul va avea loc la Centrul de Formare al Bibliotecii Județene Vrancea, strada Maior Gheorghe Sava, nr. 4, în coordonarea bibliotecarei Margareta Tătăruș.

Programul va cuprinde prezentări și discuții cu tinerii prezenți despre:
• Previziunile privind impactul tehnologiei asupra pieței muncii și rolul jucat de oameni în domeniul comunicării,
• Luddism, utopiile filosofilor de la începutul secolului XIX, subiecte și cărți de referință din literatura universală (”Minunata lume nouă” de Aldous Huxley și ”The end of work” de Jeremy Rifkin,
•  Gestionarea imaginii online: cum trebuie să ne prezentăm pe Facebook,
•  Ce înseamnă o carieră în comunicare și de ce o astfel de alegere.

Valeriu Frunzaru predă cursuri și susține seminarii din anul 2000 la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA. Experiența didactică este dublată de experiența în cercetare, domeniile sale de interes fiind ocuparea forței de muncă, educația și valorile sociale (cu accent pe valorile materialiste). A participat la numeroase cercetări pe teme precum accesul și echitatea în învățământul superior, așteptările studenților de la facultate și de la piața muncii sau valorile materialiste și atitudinile studenților față de învățământul vocațional. Valeriu Frunzaru este interesat, cu precădere, de redefinirea rolului universității ca instituție de învățământ orientată către piața muncii și către nevoile comunității, în general. De asemenea, activitatea sa de cercetare include și studierea impactului rețelelor sociale online asupra utilizatorilor, în special impactul acestora asupra studenților. A coordonat sau a fost membru în echipe de cercetare care au realizat studii calitative sau cantitative pentru Banca Mondială, instituții de cercetare a pieței, instituții publice, sindicate sau ONG-uri.