twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Atelier de dezvoltare personala @ Ateneu Focsani


Ateneul Popular "Mr.Gh.Pastia" organizează joi, 22 martie 2018, la ora 11, în sala mica a Ateneului Popular, atelierul cu tema: "Emoţia care ne modelează viaţa".

Partenerul nostru în organizarea acestui atelier este Şcoala Postliceală Sanitară HIPPOCRATE Focşani.

Într-un fel, suntem cu toții experți în emoție. Trăim emoțiile în fiecare zi, tot timpul. Observăm în mod constant răspunsurile emoționale ale celorlalți și adesea luăm decizii bazate pe emoții anticipate: urmărim ceva deoarece credem că ne va face fericiți, sau vom evita ceva pentru că ne îngrijorăm să nu înfuriem pe altcineva.
 
În ciuda faptului că nu trăim nici un minut fără emoții, ştim foarte puţine lucruri despre ele. De multe ori suntem deranjați de propriile noastre răspunsuri emoționale sau de cele ale altora. Uneori ne dorim să ne schimbăm emoțiile, dar nu știm cum.
 
Conform cercetărilor statistice, competenţa emoţională este de două ori mai importantă decât abilităţile tehnice sau intelectuale. Dezvoltarea inteligenţei emoţionale reprezintă înţelegerea şi gestionarea emoţiilor pentru a crea relaţii armonioase cu cei din jur, ceea ce e la fel de important în viaţa privată, cât şi în cea profesională.

De aceea vă invităm, joi, 22 martie 2017, la ora 11:00, în sala mică a Ateneului Popular! Vom construi împreună, cu ajutorul moderatorului Odette Irimiea, psiholog, un atelier de educaţie emoţională, in care să începem să ne împrietenim cu emoţiile noastre.

Vă asteptăm cu iubire!