twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Înscrierile la Cluburile de Coding ale Bibliotecii Judeţene Vrancea


Biblioteca Județeană ”Duiliu Zamfirescu” Vrancea face înscrieri la cele 2 cluburi de coding din proiectul CODE Kids, în perioada 26 martie – 5 aprilie 2018. Activitățile se vor derula la Centrul de Formare al Bibliotecii, din strada Maior Gheorghe Sava nr. 4. Fiecare club va fi format din 10 copii. Aceștia vor desfășura activități pe tot parcursul anului 2018, după cum urmează:
- CLUBUL 1 - săptămânal, în fiecare marți, de la ora 9.00 la 11.00. Clubul va debuta în data de 17 aprilie 2018.
- CLUBUL 2 - săptămânal, în fiecare joi, de la ora 15.00 la 17.00. Clubul va debuta în data de 19 aprilie 2018.

Proiectul CODE Kids – Copiii fac coding în bibliotecile publice are ca scop crearea unei comunități active de copii, tineri și bibliotecari care să contribuie la dezvoltarea competențelor digitale și STEM ale copiilor, la implicarea acestora în viața comunității din care provin, deschizând astfel o fereastră către explorarea lumii digitale, cu oportunitățile sale de dezvoltare, învățare și orientare în carieră. Copiii vor învăța programare pe calculator, la nivel de bază și vor participa la diferite concursuri și proiecte prin care își vor dezvolta abilitățile și cunoștințele digitale, spiritul de echipă și creativitatea.

CODE Kids – Copiii fac coding în bibliotecile publice este un proiect al Fundației Progress din Bistrița realizat în parteneriat cu Asociația ETIC din Cluj și având sprijinul financiar al Fundației Româno-Americane. Proiectul se va derula în intervalul 2018-2020.

Vă aşteptăm cu drag!