twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Prinţesa Urbană, despre Educația cu blândețe. Lansare de carte și atelier pentru copii


În cadrul celei de-a XIII-a ediții a Târgului de carte de la Focșani, organizat de Consiliul Judeţean Vrancea şi Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, va avea loc, între orele 11.00 și 13.00,  un eveniment special dedicat părinților, copiilor, bunicilor și cadrelor didactice. Invitata noastră este cunoscuta scriitoare Ioana Chicet-Macoveiciuc, cuoscută publicului larg sub numele Prințesa Urbană. 

Am pregătit pentru dumneavoastră lansarea ultimelor sale cărți, dedicate celor care iubesc educația cu blândețe: Vacanța pofticioșilor, Adevărul gol-goluț și Ziua în care la celălalt capăt al iubirii n-a mai fost nimeni. Va avea loc și o sesiune de autografe, iar cărțile se pot cumpăra în cadrul evenimentului. Pentru cei mici avem surprize colorate și dulci, într-un atelier de creație pregătit special pentru acest eveniment de către partenerii evenimentului și voluntarii bibliotecii.
 
Vă așteptăm cu drag la acest eveniment cultural, pe parcursul căruia se vor discuta și dezbate teme de interes actuale, precum:
- De ce e nevoie să le povestim copiilor de mici despre intimitate și respect,
- Cum se pot apăra de alții,
- Cum să pună ei limite și cum să le punem noi lor,
- Nevoia de ajutor între părinți dar și între părinți și dascăli,
- Cooperarea - ca metodă de educare și influență pe termen lung a copilului,
- Despre furie, frustrare și neputința adultului, din care se nasc comportamentele nedorite ale părinților și relațiile dificile cu cei mici. 

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Parenting Wonders și va fi prezentat de Roxana Maria Baciu, educator parental. Va fi alături de noi și doamna Amalia Chirtoc, Inspector pentru Învățământul Preșcolar în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Vrancea. 

Evenimentul va avea loc la sediul Ansamblului Folcloric ”Țara Vrancei” (sala Balada).

Intrarea este liberă!