twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

BIBLIOTECA DE VACANŢĂ @ Crângul Petrești


Dragi vrânceni, Consiliul Județean Vrancea și Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” vă invită, în fiecare duminică a lunii august, la programul Biblioteca de Vacanţă, care se va desfăşura în Crângul Petreşti, între orele 15.00 şi 18.00.

Aflat la cea de-a X-a ediţie, programul Biblioteca de Vacanţă îşi propune să ofere vrâncenilor activităţi de lectură, de împrumut de cărți acasă sau în Crâng şi de petrecere a unui timp valoros alături de familie, de prieteni, de membrii comunităţii și de Biblioteca lor.

Vă aşteptăm să vă bucuraţi de activităţile şi surprizele pe care le-am pregătit pentru dumneavoastră: ateliere de lectură, desen şi semne de carte, jocuri, muzică și tenis, o ștafetă a cărților dar și alte surprize.

Partenerii noștri de la Tenis Club Focșani vor pregăti pentru dumneavoastră, în zilele de 12 și 26 august 2018, demonstrații de tenis şi lecţii introductive pentru copii, toate acestea pentru a adăuga valoare timpului petrecut alături de copii, părinți și bunici, în compania cărților, a sportului și artelor frumoase ce creează amintiri și momente unice pentru noi toți.

Vă așteptăm cu drag la Biblioteca de vacanță din Crângul Petrești!