twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

'Parasite', câștigătorul Premiului Oscar pentru cel mai bun film, rulează la Happy Cinema.

https://www.happycinema.ro

“Este un film și amuzant, și înspăimântător, și trist, iar dacă îi face pe spectatori să iasă la un pahar și să vorbească despre ce le-a trecut prin cap în timp ce urmăreau filmul, nu-mi doresc nimic mai mult.” - Bong Joon-Ho.

Impregnat cu umor și violență, Parazit combină într-o manieră surprinzătoare elemente ce aparțin mai multor genuri cinematografice în ceea ce autorul numește “o tragicomedie de familie”, care vorbește despre inechitățile sociale și efectele capitalismului prin intermediul a două familii care provin din clase sociale diferite.

Familia lui Ki-taek, alcătuită din patru membri, este una unită, dar toți sunt șomeri, cu perspective sumbre în viitorul apropiat. Fiul, Ki-woo, este recomandat de către un prieten, student la o universitate prestigioasă, pentru meditații foarte bine plătite, ceea ce naște speranța unui venit constant. Purtând pe umeri toate speranțele familiei, Ki-woo se îndreaptă către casa familiei Park pentru un interviu. Sosit la locuința domnului Park, proprietarul unei companii globale de IT, Ki-woo o întâlnește pe frumoasa Yeon-kyo, tânăra stăpână a casei. Însă, după această primă întâlnire între cele două familii, un șir întreg de situații neprevăzute urmează să se pună în mișcare, din care nimeni nu iese nepătat.

Premii obținute la cea de-a 92-a ediţie a premiilor Oscar:
Cel mai bun film: "Parasite", de Bong Joon-ho
Cel mai bun regizor: Bong Joon-ho, pentru "Parasite"
Cel mai bun film străin: "Parasite", de Bong Joon Ho
Cel mai bun scenariu original: Bong Joon Ho, Han Jin Won - "Parasite"

Bilete: https://www.happycinema.ro