twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Happy Cinema Focșani se redeschide vineri, 4 decembrie 2020

Vineri, 4 decembrie 2020, se redeschide Happy Cinema din Focșani Mall. Rata de incidență a cazurilor în Focșani a scăzut în ultimele două săptămâni sub 3 la mia de locuitori, iar Happy Cinema va funcționa din nou începând de vineri, 4 decembrie 2020. Astfel, de Moș Nicolae, spectatorii se pot bucura de momente magice de sărbătoare la film.

Programul va include titluri pentru întreaga familie (Trolii descoperă lumea -dublat, Mulan – dublat), filme de acțiune (Honest thief), povești romantice (Galeria inimilor frânte) horror (Clubul tinerelor vrăjitoare), documentar (30 de ani și 15 minute, filmul-protest al lui Ștefan Mandachi). La cinema veți putea urmări și noul film al regizorului Dan Chișu, 5 minute, cu Mihai Calin, Diana Cavallioti, Elvira Deatcu, Emanuel Parvu și Aida Economu. Programul va putea fi consultat online, pe www.happycinema.ro, fiind recomandată achiziția online a biletelor.

Cinematograful va funcționa cu capacitate redusă, doar 30% din locuri vor fi puse în vânzare. Purtarea măștii va fi obligatorie în cadrul cinematografului, dar vor putea fi consumate produsele cu care spectatorii s-au obișnuit, meniurile cu popcorn, nachos și suc.

„Oamenii au nevoie în continuare de socializare, de momente relaxante, astfel încât am decis redeschiderea cinematografului, deși la nivel financiar vom suferi pierderi mai mari ca în perioada în care ne-am suspendat activitatea. Totuși, considerăm că avem o datorie față de publicul care ne-a fost mereu alături și dorim să le oferim în continuare posibilitatea de a vedea filme la cinema în condiții de siguranță. Multe din lansările programate au fost amânate, dar vom avea în continuare conținut atractiv. De asemenea, ne reluăm activitatea și din respect pentru partenerii noștri, printre care cei de la Focșani Mall”, declară Ecaterina Mateescu, administrator Happy Cinema.

HAPPYCINEMA® este al doilea lanț de cineplexuri ca acoperire națională și este un brand construit cu un capital 100% românesc. Cinematografele din București, Bacău, Buzău, Bistrița, Alexandria sunt temporar închise, acestea își vor relua activitatea în funcție de reglementările impuse de autorități.

Planul de extindere al rețelei de cinematografe nu va fi afectat, urmând ca în viitorul apropiat să se inaugureze Happy Cinema Slobozia și Happy Cinema în Colosseum Mall din București.

Pentru cinefilii care preferă să urmărească filme de acasă, Happy Cinema a lansat anul acesta, ca urmare a restricțiilor impuse de pandemie, o platformă de streaming online cu o varietate de producții. Platforma poate fi accesată aici: https://play.happycinema.ro