twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

CRY MACHO și THOSE WHO WISH ME DEAD, în exclusivitate în rețeaua Happy Cinema

 





Din 21 ianuarie, producțiile Cry Macho și Those Who Wish Me Dead rulează în premieră și în exclusivitate în rețeaua Happy Cinema.

Regizat de Clint Eastwood şi având la baza romanul omonim, Cry Macho este un western antrenant ce îl are în rolul principal pe acelaşi Eastwood, ca fost star de rodeo şi crescător de cai, ce acceptă o misiune periculoasă. El va trebui să îl aducă acasă pe fiul unui fost angajator de-al său care se află peste graniţă, împreună cu mama lui alcoolică.

Pe drumul de întorcere către Texas, ei trec prin zonele rurale din Mexic şi se văd nevoiţi să înfrunte o serie de provocări neaşteptate. Însă tot aici, dincolo de pericole, bătrânul călăreţ îşi va găsi şi calea spre împăcarea cu sine însuşi.

Those Who Wish Me Dead / Toți cei care mă vor mort este un film de acțiune cu Angelina Jolie în rolul lui Hannah, un pompier care încă se reface dupa pierderea a trei vieți pe care nu a reușit să le salveze dintr-un incendiu şi care întâlneşte un băiat de 12 ani, Connor, traumatizat şi fără adăpost. Hannah și Connor vor trebui să lupte pentru a scăpa de Jack și Patrick, asasinii plătiți să îl omoare pe băiat.

Biletele sunt disponibile la cinematograf sau online pe www.happycinema.ro

HAPPYCINEMA® este a doua rețea de cineplex-uri din România după numărul de locații, fiind prezent în 8 orașe (București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bacău, Bistriția, Botoșani și Vaslui). De asemenea, Happy Cinema a dezvoltat în 2020 propria platformă de streaming online - www.play.happycinema.ro.










HappyCinema
In incinta complexului comercial Focsani Mall
Calea Moldovei 32, 620157