twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

MALUMA, JENNIFER LOPEZ și GAL GADOT vin pe marele ecran la Happy Cinema

 

MALUMA, JENNIFER LOPEZ și GAL GADOT

vin pe marele ecran la Happy Cinema

 

 

Săptămâna aceasta, două dintre cele mai așteptate filme ale lunii au premiera la Happy Cinema. MĂRITĂ-TE CU MINE și MOARTE PE NIL rulează începând din 11 februarie, cu avanpremiere în 9 și 10 februarie.

 

Plin de melodii originale intepretate de Jennifer Lopez și de starul mondial de muzică latină Maluma, MĂRITĂ-TE CU MINE / MARRY ME îi are ca protagoniști pe Lopez în rolul vedetei Kat Valdez, pe Maluma în rolul lui Bastian și pe Owen Wilson care îl interpretează pe Charlie Gilbert, un profesor de matematică divorțat. Kat și Bastian decid să se căsătorească în fața unei armate de fani. Dar Kat află cu câteva clipe înainte să-și rostească jurământul că bărbatul i-a fost necredincios, așa că decide să se căsătorească cu un tip ales din public la întâmplare. Iar noul soț este chiar Charlie Gilbert, un om de pe cu totul altă planetă decât vedeta internațională.

 

MĂRITĂ-TE CU MINE  este o poveste de dragoste puțin probabilă dintre doi oameni diferiți care caută ceva real într-o lume în care valoarea se bazează pe like-uri și fani.

 

Vezi trailerul: https://bit.ly/361f8ZK

 

A doua premieră a săptămânii este MOARTE PE NIL / DEATH ON THE NILE, în regia lui Kenneth Branagh, cu Gal Gadot și Kenneth Branagh în rolurile principale. Când pacea și liniștea de pe vasul de croazieră S.S. Karnak se evaporă după ce o tânără moștenitoare este ucisă, lui Hercule Poirot i se încredințează sarcina de a-l identifica pe criminal înainte să ucidă din nou.

 

Vezi trailerul: https://bit.ly/3ssfekD

 

Bilete & Program: www.happycinema.ro

 

HAPPYCINEMA® este a doua rețea de cineplex-uri din România după numărul de locații, fiind prezent în 8 orașe (București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bacău, Bistriția, Botoșani și Vaslui). De asemenea, Happy Cinema a dezvoltat în 2020 propria platformă de streaming online - www.play.happycinema.ro.