twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, a ajuns astăzi în județul Vrancea

 

Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, a ajuns astăzi în județul Vrancea, unde a continuat campania de distribuție a produselor destinate copiilor instituționalizați.  

Astfel, în această dimineață au fost predate către DGASPC Vrancea un număr de 109 paturi, 109 saltele de pat, 109 perne, 218 pături, 218 fețe de pernă, 218 cearșafuri, 5 corturi, 109 saci de dormit, 120 treninguri și 120 tricouri. Aceste echipamente sunt necesare serviciilor sociale cu cazare și de campare, în cadrul activităților de recreere și socializare, pentru cei 109 copii instituționalizați din cadrul instituției. Toate aceste produse provin din rezerva de stat a Guvernului României și au fost primite ca urmare a unei Hotărâri de Guvern prin care 10.500 de copii instituționalizați din toată țara beneficiază de acest sprijin în valoare totală de peste 19 milioane de lei, în vederea atenuării riscului de excluziune socială a copiilor și tinerilor aflați în centrele DGASPC..

Acest demers a fost sprijinit și de către prefectul județului Vrancea, domnul Nicușor Halici, de vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, domnul Ionel Cel-Mare, și de către directorul DGASPC Vrancea, doamna Daniela Nicolaș.

Suntem profund recunoscători doamnei ministru Natalia Intotero și tuturor celor implicați în această inițiativă pentru sprijinul constant și generos. Vom continua să lucrăm în beneficiul celor aflați în dificultate și de a face tot posibilul pentru a le oferi un mediu sigur și primitor.