twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Potpourri si a cincea saptamana in Sicilia



Săptămâna a cincea a început de marți, fiindcă luni a fost a doua zi de Paști, și deci, mai puțină muncă (glumesc, evident). Activitățile din aceste zile au fost cu precădere editoriale dar și muncă administrativă. Am scris articole despre această experiență pentru presa locală din Focșani, Vrancea, pentru buletinul InfoAltfel al Agenției Naționale din România, la care am aplicat pentru bursa de Asistent, pentru site-ul și newsletter-ul CESV, toate explicând și promovând beneficiile acestui tip de mobilitate europeană.

Se pare că peste tot există un fel de ignoranță vizavi de aceste granturi europene și aproape în fiecare zi explic cuiva ce înseamnă grant european, ce înseamnă Grundtvig și nu numai, ce înseamnă celelalte posibilități de mobilitate europeană. Așa că, odată terminată categoria Info Europa Potpourri pe site-ul nostru, o să postez acolo articole explicative ca să sintetizez informațiile care sunt poate prea stufoase pentru unii și în plus oferte de training în Europa, posibilități de internship, concursuri europene, etc.

De asemenea am inițiat un fel de rubrică educativă cu ziarul local Monitorul de Vrancea, care îmi publică săptămânal și acest jurnal, Follow me in Sicily, rubrică care se va concentra pe aspectele teoretice, să le numim așa, ale programelor de mobilitate europeană (Comenius, Grundtvig, Leonardo da Vinci, Erasmus și o să mai văd ce ar fi important de prezentat).


Continuarea articolului pe www.potpourri.ro