twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Caravana Cărţii BookLand revine la Focsani!

La Focsani ai de unde să citesti! Pentru că BookLand, caravana cărţii, poposeste aici pentru al doilea an consecutiv! BookLand îşi instalează tabăra marţi, 15 octombrie, în Promenada Focsani, pentru un rendez-vous intelectual prietenos si deloc scortos. Te aşteptăm până duminică, 27 octombrie, cu o avalansă de cărti, tombole si surprize. Si, asa cum te-ai obisnuit, evenimentele artistice si culturale pe care ti le-am pregătit îti vor umple timpul în cel mai plăcut mod!  



“Suntem foarte fericiţi că succesul înregistrat anul trecut, precum si feedback-ul pozitiv primit de la vizitatorii Promenada Focsani au făcut ca târgul urban de carte Bookland să ne calce pragul din nou. Fiind un eveniment care s-a bucurat de o largă popularitate, ne asteptăm ca luna aceasta să-i surprindem din nou, în mod pozitiv pe clienţii nostri si să înlesnim astfel accesul la cele mai noi titluri de carte, muzică, film si jocuri. Astfel, în perioada 15 – 27 0ctombrie, Promenada Focsani si Bookland îsi asteaptă prietenii cu multă muzică, filme si cărţi, fără să-i uite însă pe cei mici, pe care-i invită să viziteze frumoasa lume a basmelor si a desenelor animate, venită la Focsani o dată cu târgul de carte.” a declarat doamna Alina Lungu, specialist Marketing al centrului comercial Promenada Focsani.

Ai cu ce te lăuda? Vino în Caravana BookLand, unde găsesti cele mai noi aparitii editoriale, care îti vor face viata mult mai frumoasă si conversatiile mai interesante. Te aşteptăm cu peste 6000 de titluri de carte de la aproape 100 de edituri, la preturi de producător.
 “Anul acesta, BookLand revine si mai aproape de prietenii săi! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire la îndemâna tuturor, locuri mai accesibile, mai populare, si de ce nu, mai vizitate, si am pregătit momente artistice si culturale care să satisfacă pretentiile tuturor prietenilor cărtii: de la cel mai mic până la cel mai mare”, Coordonator BookLand.

“Caravana Bookland este fără îndoială cel mai mare târg de carte urban, iar Editura Nemira este mândră să facă parte din acest fenomen cultural. Aşteptăm să ne  întâmpinăm prietenii şi cititorii fideli cu titluri consacrate şi cu cele mai îndrăgite serii de autor. Vrem să le oferim cititorilor noştri cele mai noi aparitii, aşteptându-i în spatiul primitor şi modern pus la dispoziţie de BookLand.”, declară Maria Galan, Marketing Manager Editura Nemira.

Pentru mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cărtii, te aşteptăm în comunitatea BookLand. Alătura-te şi tu cu un LIKE:  https://www.facebook.com/targdecarte


Caravana BookLand
Caravana BookLand este o serie inedită de târguri mobile de carte, muzică, film şi jocuri, aflată la a 3-a editie, prezentă pe parcursul anului 2013 în 19 oraşe din ţară, timp de 42 de săptămâni (5 Martie – 23 Decembrie). Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin amploarea geografică, cât si prin formatul dinamic cu servicii integrate puse la dispozitia editurilor (logistică / vânzare / promovare). BookLanderii sunt aşteptati in principalele pieţe, parcuri şi centre comerciale din ţară cu mii de titluri la preţ de producator, premii şi momente de exceptie.
Libraria online www.book-land.ro 
Pentru a pastra legatura continua cu clientii intalniti in Caravana, BookLand a lansat în noiembrie 2011 şi libraria online www.book-land.ro, care oferă peste 27,000 titluri carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotică. Pe lângă preţurile reduse cu până la 25%, în fiecare colet clientii găsesc cadouri variate de la o săptămână la alta. Odata creat contul pe www.book-land.ro clientii beneficiaza de un voucher de 5 lei, iar prima comanda in valoare de minim 50 lei se livreaza cu cost de transport zero.”