twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Primul curs de formare pentru Consiliul Județean al Elevilor Vrancea din mandatul 2013-2014


Vineri, 29 noiembrie, și sâmbătă, 30 noiembrie, la Colegiul Național ”Unirea” Focşani, a avut loc primul curs de formare pentru Consiliul Judeţean al Elevilor Vrancea din mandatul 2013-2014.



Cursul a fost susținut de doamna formator al Consiliului Național al Elevilor, Angela Sîrbu pe modulul „Lucru în echipă”. Atât membrii Consiliilor Școlare ale Elevilor, cât și membrii Consiliului Județean al Elevilor au fost încântați de această acțiune, fiind prezenți în număr mare, aproximativ 22 de persoane.

Activitatea a debutat printr-o sesiune de cunoaștere continuând cu diverse jocuri de educație non-formală și dezbateri. În cadrul acesteia partipanții au avut ocazia să relaționeze unii cu alții, lucru extrem de benefic deoarece Consiliul Elevilor este alcătuit dintr-o echipă în cadrul căreia comunicarea trebuie să fie pe primul plan.

La finalul training-ului, cei prezenți au plecat cu numeroase cunoștințe despre închegarea unei echipe și despre ce înseamnă cu adevărat Consiliul Elevilor, cunoștințe pe care le vor aplica pe viitor în cadrul activităților viitoare.