twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Spectacolul 'Noi' @ Ateneu


Spectacolul 'Noi'
Joi, 5 decembrie 2013, ora 19:00


Asociatia "Pe Aripile Cunoasterii" celebreaza 2 ani de activitate joi, 5 decembrie, la Ateneul Popular "Maior. Gh. Pastia", incepand cu orele 19:00 si cu aceasta ocazie organizeaza spectacolul "NOI", aflat la a doua editie. In acest cadru de sarbatoare culturala, asociatia promoveaza tinerii cu talente fine, care vor pune in scena momente de muzica si dans. Pentru ca suntem in sezonul de iarna, designerul Florenta Necula va pune in scena un show inedit cu rochii din hartie despre "Craiasa zapezii". Acestea vor fi prezentate de modelele agetiei Unique Models din Ploiesti. Din holul Ateneului nu vor lipsi creatiile lucrate manual ale artizanilor vranceni, care s-au alaturat asociatiei in targurile desfasurate in ultimul an.
Un moment important in derularea spectacolului va fi acela in care se vor inmana diplome tuturor partenerilor care s-au implicat in proiectul "Let' s do it, Romania!", coordonat la nivel judetean direct de Asociatia "Pe Aripile Cunoasterii".
In cadrul evenimentului vom da startul campaniei de Craciun, in care vom vinde produse realizate de copiii de la asociatie si cu banii stransi vom cumpara alimente familiilor nevoiase pe care le onoram de 2 ani. In parteneriat cu Promenada Mall vom face si o colecta de jucarii, ce vor fi depuse la centrul comercial in urna speciala.
Biletele vor putea fi achizitionate de la sediul asociatiei si prin achizitionarea lor spectatorii vor beneficia de o reducere la targul cu produse handmade aflat la intrare. 

Va asteptam cu mare drag!