twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Desfăşurarea concursului „Unirea şi Uniriştii”, editia a II-a

Cu ocazia aniversării a 155 de ani de la Unirea Mică, Consiliul Şcolar al Elevilor de la Colegiul Naţional ,,Unirea” din Focşani a organizat în colaborare cu doamna profesoară Carmen Atarcicov, concursul de istorie ,,Unirea şi Uniriştii”, aflat la cea de-a doua ediție. 

Juriul a fost format din doamna profesoară Carmen Atarcicov, preşdintele Consiliului Şcolar al Elevilor, Codrin Bostan şi Petru Partene, elev în clasa a XII-a G la Colegiul Naţional ,,Unirea”, olimpic național la istorie. 

Concursul a avut succes în rândul elevilor, participând patru echipe a câte trei elevi, iar juriul a avut o sarcină dificilă în a desemna câştigătorii. Echipa clasată pe locul I a fost formată din Asanache Eros-Adrian, Toma Adrian şi Argatu Alexandra, elevi în clasa a X-a G. Poziţia secundă a fost ocupată de echipa formată din Chircă Mihaela, Mihaela Bacnaş şi Adrian Neață, elevi în clasa a IX-a, iar pe a treia poziție s-au aflat Munteanu Andrei, Aurică Cătălin-Valentin şi Alexandra Untu, elevi în clasa a XI-a A. În concurs a mai participat o echipă de la clasa a XI-a G, formată din Neacşu Carmen, Hulea Denisa şi Ţicoiu Laura. 

Toţi participanţii au primit diplome de participare, iar echipele clasate pe primele trei poziţii au primit premii. 

Activitatea oranizată cu prilejul zilelor colegiului a avut ca scop îmbogăţirea cunoştinţelor elevilor legate atât de istoria ţării, cât şi de cea a liceului.