twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Doneaza si tu 2% pentru Potpourri!


Dragii și dragele noastre,
Suntem, din 2010, o asociatie de tineri doritori să facem ceva pentru orasul si judetul nostru.
Pentru acest lucru avem însă nevoie și de susținerea dumneavoastră. Redirecționând 2% pentru Asociația Potpourri, ne veți ajuta să ajutăm comunitatea în care trăim cu toții.
Formularul 230 completat deja cu datele asociației, îl aveți atașat la acest mesaj sau îl puteți găsi pe site-ul asociației, http://www.potpourri.ro/despre-noi unde puteți vedea de asemenea toate proiectele noastre și modul în care Potpourri a susținut comunitatea până acum. Formularul se poate lista și dumneavoastră trebuie doar să vă completați datele personale, să semnați și să îl depuneți la Administrația Financiară. Vă mulțumim anticipat pentru orice gest de susținere care să se întoarcă înzecit în beneficiul tuturor.

POTPOURRI se doreşte a fi o asociaţie inovativă, creativă şi avangardistă care se implică activ în viaţa comunităţii printr-un potpourri de activităţi, în efortul de a schimba atitudinile şi a orienta mentalităţile conservatoare spre un ideal de conştientizare, implicare comună şi voluntară şi remodelare a gândirii în beneficiul public.
 
POTPOURRI îşi propune:
- să stimuleze, să susţină şi să promoveze viaţă socială, atât la nivel local cât şi naţional, pe toate planurile, cultural-artistic, sportiv, educaţional, social şi umanitar, ecologic, loisir şi divertisment, pentru a oferi alternative şi modalităţi de formare şi dezvoltare personală şi socio-profesională a copiilor, tinerilor, adulţilor şi seniorilor, de dezvoltare comunitară şi de adaptare continuă la schimbările socio-economice, de mediu, de viaţă;
- să colaboreze cu ONG-uri din ţară şi străinătate, cu instituţii publice sau private, autorităţi publice şi alte segmente ale societăţii civile în vederea iniţierii unor proiecte şi programe comune şi stabilirea de punţi de comunicare care să favorizeze şi să faciliteze proiecte comune şi schimbul de experienţă în beneficiul public.

Cu drag, respect si consideratie,
 

Anamaria Catanoiu
PFA Traducator/Interpret autorizat engleza-franceza
PR Specialist & Event organizer
E-mail: anamaria_catanoiu@yahoo.com
Tel. 040749220442

Pres Asociatia POTPOURRI Focsani/Presid. POTPOURRI Association
E-mail:office@potpourri.ro
Web:www.potpourri.ro