twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Minunata aventură a prichindeilor si Manuscrisul Stietot @ Biblioteca


Sectia pentru copii si tineret a Bibliotecii Judetene Duiliu Zamfirescu Vrancea vă invită vineri, 5 noiembrie, ora 17.00, în ajun de Mos Nicolae, la o inedită lansare de carte destinată copiilor.
    Minunata aventură a prichindeilor si Manuscrisul Stietot  este volumul de debut al autoarei Marinela Ioana Parasca, apărut anul acesta la Editura Sfântul Ierarh Nicolae. Ilustratiile acestei cărti sunt realizate de Mihai Lădunca si Monica Roxana Coman.
    Pentru  focsăneanca Marinela Ioana Parasca scrisul este o pasiune. Totul a început ca un hobby, autoarea debutând la revista Go Free, revista studentului din Universitatea Babes Bolyai, a continuat să cocheteze cu scrisul la National Magazin, revista de cultură si business românesc din Bucuresti si acum ia scrisul mai în serios, dedicându-se povestilor pentru copii. Totodată urmează si cursurile de "writing for children" la Writers Bureau din Manchester. 
    În prezent lucrează si îsi continuă studiile in domeniul educational în Londra si este membră în Asociatia Scriitorilor Independenti din Anglia. Pe viitor intentionează să-si publice lucrările si în limba engleză, în Marea Britanie.
    Cartea, care este de fapt o poveste captivantă pentru copii, beneficiază de o prefată semnată de prof. Ion Gr. Cherciu care o descrie ca pe o Minunată aventură a cuvântului:
    "Marinela-Ioana Parasca strânge un florilegiu de trăiri si de gânduri izvorâte din splendoarea copilăriei. Caratele candorii si ale suavitătii străbat cuminti rândurile si paginile ca să ofere micilor cititori chemarea în universul cunoasterii prin lumina lecturii.   
    Cartea este o promisiune si o sperantă...
Cititorul o întelege ca pe o faptă bună făcută în numele dragostei pentru o vârstă mereu pură, ce fuge pentru fiecare dintre noi mereu înapoi...
    În fond, toate vârstele se regăsesc în ,,aventură”... "