twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

CJE Vrancea organizează Conferinţa 'Dezvoltare si reprezentativitate în context CNE'


Consiliul Judeţean al Elevilor Vrancea organizează, în perioada 30 aprilie - 3 mai, Conferinţa 'Dezvoltare si reprezentativitate în context CNE'. Aceasta are scopul de a reuni membrii Biroului Executiv al Consiliului Naţional al Elevilor, împreună cu Biroul de Presă al acestuia.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Judetean Vrancea, Direcţia Judeteană de Sport şi Tineret Vrancea, Colegiul National "Alexandru Ioan Cuza" Focşani  si Colegiul Tehnic" Valeriu D. Cotea" Focsani.

Vineri va avea loc deschiderea oficială la care vor fi alături de noi câtiva reprezentanti din partea administratiei locale si a partenerilor.

În cadrul acestei întâlniri, membrii Biroului Executiv al Consiliului National al Elevilor vor avea o sedintă de lucru ce are ca scop solutionarea problemelor cu care se confruntă elevii. Noii membrii ai Biroului de Presă, care a fost format in decursul lunii martie, au posibilitatea de a lucra pe toată perioada programului, în cadrul unor ateliere de specialitate şi dezvoltare profesională prin care se vor forma pentru functia pe care o ocupă. De asemenea, aceştia vor participa la sesiuni de formare de teamwork prin care echipa va învăta să lucreze ca un tot unitar.

Consiliul Judetean al Elevilor doreste ca sesiunea să fie eficientă, astfel încât conferinta să îsi îndeplinească obiectivele.