twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Cluburile gratuite de vacantă BIBLIOVACANTA, editia a VII-a @ Biblioteca


Cluburile gratuite de vacantă BIBLIOVACANTA, editia a VII-a
Ne jucăm, învătăm si crestem la bibliotecă


Sub îndemnul Ne jucăm, învătăm si crestem la bibliotecă!  Biblioteca Judeteană “Duiliu Zamfirescu” organizează în cadrul  programului BIBLIOVACANTA, editia a VII-a a , Cluburile gratuite de vacantă destinate elevilor.
Acestea se vor desfăsura, în perioada 1 iulie – 30 august 2015, la sediul Sectiei pentru Copii si Tineret Oana - Diana Renea, din str. N. Titulescu nr. 12.
“Cluburile vor fi organizate  pe grupe de vârstă, fiecare grupă având maxim 15 copii, iar activitătile cluburilor vor fi sustinute de cadre didactice, colaboratori, voluntari si bibliotecari. Acestia vor antrena imaginatia, curiozitatea şi spontaneitatea copiilor si împreună vor transforma sălile si grădina de vară a  bibliotecii într-un loc de petrecere a timpului liber în mod creativ si educativ.
Biblioteca Judeţeană Duiliu Zamfirescu Vrancea multumeste în mod deosebit voluntarilor, care au contribuit si continuă să contribuie la derularea proiectului BIBLIOVACANTA.
La cele 7 cluburi de vacantă - lectură, desen, joc si joacă, handmade, film, franceză si engleză distractivă - vor participa elevi care doresc să-şi petreacă timpul liber în mod plăcut si creativ. Participantii vor fi recompensati,  la finalul verii, cu diplome de participare si mici surprize.
Cluburile de engleză si franceză sunt elementele de noutate din acest an, care vor lărgi paleta ofertei estivale de petrecere a timpului liber la bibliotecă. ”  bibl.  Maria Cristina Olaru
Clubul de lectură - va antrena elevii în discutii despre cărtile preferate, despre lumea fascinantă a lecturii si a personajelor preferate. La bibliotecă vor putea învăta să iubească lecturile, să-si dezvolte gândirea, vocabularul si să învete să-si exprime liber emotiile.
Clubul de desen - destinat celor cărora le place să picteze si să vadă lumea în culori, clubul va fi o adevărată provocare pentru micii artisti, care vor beneficia la sfârsitul clubului si de un vernisaj al lucrărilor realizate pe parcursul atelierelor.
     Clubul de joc si joacă - preferatul celor mai mici, va transforma biblioteca într-un  loc al jocurilor de perspicacitate, de echipă  si de relaxare.
Clubul de handmade - va fi locul unde hârtia, ata, cartonul sau plasticul vor lua forme mestesugite în mâinile micilor creatori înscrisi la club.
Cluburile de engleză si franceză - micii participanti vor conversa si îsi vor îmbunătăti vocabularul prin exercitii interactive si distractive.
Clubul de film  - copiii vor deveni mici cinefili ce vor avea posibilitatea să vizioneze  desene animate sau ecranizări inspirate din literatura română si universală.