twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Sanziene, ii si biciclete @ Piata Unirii Focsani


Vineri, 26 Iunie 2015, orele 18.00
Vinerea aceasta toţi bicicliştii sunt invitaţi să pedaleze alături de noi. Ne dorim ca la această ediţie să purtăm II şi FLORI pentru a marca Ziua Universală a Iei şi Sânzienele (24 iunie). Plecarea se va face din Piata Unirii - Focşani. 

Vom fi însoţiţi de maşini de Poliţie şi vom parcurge un traseu stabilit impreună cu Primăria Focşani şi Poliţia Rutieră Vrancea.


Pentru promovarea corecta a ciclismului, vă rugăm să purtaţi casca de protecţie!
Cei care aveţi ii, cămăşi sau accesorii gen brâu, traistă, maramă/năframă le puteţi purta cu ocazia acestui eveniment.


"Masa Critică este o plimbare în masă cu bicicletele, care are loc de obicei în ultima zi de vineri a fiecărei luni, în mai multe orașe de pe glob. Masa Critică este în general înțeleasă ca un efort de a promova mijloacele alternative de transport (nemotorizate) și de a atrage atenția asupra problemelor de siguranță a celor ce folosesc forme de transport nemotorizate. Participanții demonstrează avantajele mersului pe bicicletă în orașul respectiv și pun în evidență modurile în care autoritățile nu se ridică la așteptările cicliștilor în termeni de siguranță și facilități."
"Primul astfel de eveniment a avut loc în San Francisco, vineri, 25 septembrie, 1992, la ora 18 și a avut 48 de participanti. Mișcarea a început să se numească "Critical Mass" începând cu al doilea eveniment de vineri, 30 octombrie 1992 (care a avut 85 de participanți)."