twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Scorpion Focsani, partener si transportator oficial al turneului de tenis Vrancea Trophy 2015

„Vrancea Trophy – Trofeul Consiliului Judetean Vrancea si al Municipiului Focşani”, la tenis de câmp, cea mai importantă competiţie sportivă a anului din Vrancea, se apropie de start.
Scorpion Focsani, dealer Volkswagen si Weltauto, service autorizat Volkswagen, Audi si Weltauto, este partener traditional al acestui turneu si transportatorul oficial al competitiei.
Conferinţa de presă oficiala a turneului va avea loc luni, 29 iunie 2015, dupa cu ora 11:30, la sediul companiei Scorpion din Focsani, Calea Moldovei nr. 16, in showroom-ul Volkswagen.
Debutul întrecerilor va avea loc sambata, 27 iunie, odată cu primele jocuri de pe tabloul calificărilor. Până în prezent, aşa cum rezultă din listele de înscriere de pe site-ul ITF Tennis.com, peste 125 de tenismeni, primii, din top 300 mondial, din aproape 30 de ţări din Europa, cele două Americi, Asia şi Africa, şi-au exprimat dorinta să joace la Focşani.
Vrancea Trophy este unul dintre cele 14 turnee Futures ce compun FRT Pro Circuit, Circuitul Internaţional al României, sub egida Federaţiei Române de Tenis şi a Federaţiei Internaţionale de Tenis. Turneul a fost iniţiat de reputatul promotor al tenisului focşănean, cel ce a fost profesorul George Bucuroiu şi este organizat de Tenis Club Focşani, Clubul Sportiv Unirea Focşani, Federaţia Română de Tenis şi Federaţia Internaţională de Tenis.