twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Elevii vrânceni și-au ales reprezentanții în Consiliul Elevilor



În perioada 8-14 octombrie, în liceele din Vrancea se desfășoară alegerile pentru ocuparea funcțiilor vacante din cadrul Consiliilor Școlare ale Elevilor. În intervalul 3-9 octombrie, a avut loc campania electorală în care candidații au avut ocazia să își convingă colegii că ei sunt personele potrivite pentru a-i reprezenta. Până în prezent au avut loc alegeri în jumătate dintre unitățile de învățământ vrâncene.

La Liceul Teoretic „Emil Botta”, funcția de președinte a fost ocupată de Popa Cristina, unicul candidat, care a obținut 730 de voturi. La funcția de vicepreședinte au aplicat cinci candidați dintre care pe primele trei locuri s-au clasat Novac Irina(284 voturi), Rogozan Andreea(235  voturi) și Acatrinei Ana-Mihaela(134 voturi) ocupând funcțiile vizate. Postul de secretar a fost ocupat de Bejan Denisa(549 voturi), aceasta obținând mai multe voturi în defavoarea contracandidatei sale Hîrjoabă Ana(220 voturi).

În cadrul Liceului de Arte „Gheorghe Tăttărescu”, Cruceanu George a ocupat funcția de președinte cu un număr de 136 voturi, în timp ce funcțiile de vicepreședinte și secretar au fost ocupate de Saghin Ovidiu(257 voturi), respectiv Balaci Bianca(258 voturi).

La Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” rezultatele alegerilor au fost favorabile pentru Olaru Oana Alina(300 voturi), aceasta ocupând funcția de președinte.  Păduraru Elena(214 voturi), Cimpoiașu Oana Ionelia(68 voturi) și Țintea Ștefan Alexandru(49 voturi) au ocupat funcțiile de vicepreședinte, iar cea de secretar a fost obținută de  Mocanu Mădălina Roxana(263 voturi).

Noul președinte al  Consiliului Școlar al Elevilor din Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea” este Abdulah Marinela-Camelia aleasă cu un număr de 202 voturi, Ilie loredana-Elena(275 voturi), Hîrju Ionelia(275 voturi) și Boroș Mihaela(275 voturi) ocupă funcțiile de vicepreședinte, iar Mihalcea Mălina(274 voturi) ocupă funcția de secretar.

La Liceul Tehnologic „Gheorghe Balș” s-a înregistrat un număr record de aplicanți dornici să ocupe unul din posturi, însă funcția de președinte a fost ocupată de Petrea Roxana, aceasta obținând un număr de 89 de voturi, în timp ce funcția de vicepreședinte a ocupat-o Tăbăcaru Andreea(117 voturi), iar cea de secretar,Dima Georgina(130 voturi).

În ceea ce privește Liceul Teoretic „Grigore Gheba” Dumitrești, Petroiu Claudiaa reușit să își convingă colegii că ea merită să îi reprezente, astfel obținând funcția de președinte cu un număr de 184 de voturi. De asemenea, funcția de vicepreședinte a fost ocupată de Strâmbei Cătălina(153 voturi), iar Fistoc Nicoleta(204voturi) ocupă funcția de secretar.


Actualul Birou Executiv al Consiliului Școlar al Elevilor din Liceul Teoretic „Simion Mehedinți” Vidra este format din Stratton Andrieș Honor Maria(214 voturi), ocupant al funcției de președinte,Mazăre Gabriel(129 voturi)ocupă funcția de vicepreședinte, iar cea de secretar este obținută de Neguț Alina cu un număr de 214 voturi.

Consiliul Județean al Elevilor Vrancea a asigurat supervizarea procesului electoral desfășurat, prin prezența unui membru în Comisia de Concurs și Validare a fiecărui liceu. Felicităm noii reprezentanți ai elevilor și le urăm mult succes în reprezentarea colegilor și derularea de proiecte care să se plieze pe interesele și nevoilor elevilor vrânceni.