twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

S-au încheiat alegerile pentru reprezentanții din Consiliul Elevilor



Astăzi, 14.10.2015, au avut loc alegerile in cadrul a 11 licee din județul Vrancea. În acest mod, s-au încheiat alegerile pentru toate consiliile școare ale elevilor, urmând ca de mâine, președinții noi aleși să își depună candidatura pentru o funcție în cadrul Consiliului Județean al Elevilor.

Astfel că la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza”, Rânghianu Andreea a devenit noul președinte cu un număr de 616 voturi. Bejenaru Ingrid(425 voturi), Morcov Pahoncea Elena(246 voturi) și Gegea Vlăduț(198 voturi) au ocupat funcțiile de vicepreședinte, în timp ce postul de secretar a fost ocupat de Pleșa Pătrășcan Elena Raluca(740 voturi).

În cadrul Colegiului Național „Unirea”, funcția de președinte a fost ocupată de Dobre Ruxandra, unicul candidat, care a obținut 585 voturi. La funcția de vicepreședinte, pe primele trei locuri s-au clasat Tudose Teodora(386 voturi), Ignat Marian(383 voturi) și Grigore Gabriela Valentina(336 voturi) ocupând funcțiile vizate. Postul de secretar a fost ocupat de Mirică Mihai, acesta obținând un număr de 345 voturi.

La Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”, Grădinaru Cătălina a ocupat funcția de președinte cu un număr de 105 voturi, în timp ce funcțiile de vicepreședinte și secretar au fost ocupate de Dobre Viorica Cristina(228 voturi), respectiv Țugui Lăcrămioara(346 voturi).

Noul președinte al  Consiliului Școlar al Elevilor din Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” este Palade Adelina, aleasă cu un număr de 688 voturi. Lemnaru Alexandra(526 voturi)și Ene Sorina(508 voturi) ocupă funcțiile de vicepreședinte, iar Vișan Daniela(578 voturi) ocupă funcția de secretar.

La Liceul Pedagogic  „Spiru Haret” rezultatele alegerilor au fost favorabile pentru Ionescu Roxana(346 voturi), aceasta ocupând funcția de președinte. Tudoroiu Denisa(266 voturi) și Bălăceanu Denisa(258 voturi) au ocupat funcțiile de vicepreședinte, iar cea de secretar a fost obținută de Necula Mădălina(398 voturi).

 În ceea ce privește Colegiul Tehnic „G.G. Longinescu”, Munteanu Maria a reușit să își convingă colegii că ea merită să îi reprezente, astfel obținând funcția de președinte cu un număr de 64 de voturi. De asemenea, funcția de vicepreședinte a fost ocupată de Moșoiu Sorina(83 voturi), iar Țârdea Silvia(63 voturi) ocupă funcția de secretar.

Chirilă Loredana Mădălina(292 voturi) este noul președinte al Consiliului Școlar al Elevilor din Liceul Teoretic „Ioan Slavici” Panciu, în timp ce funcțiile de vicepreședinte sunt ocupate de Isac Georgiana(284 voturi) și Albu Laura Georgiana(119 voturi), iar funcția de secretar o ocupă Cociorbă Georgiana Mihaela cu un număr de 334 voturi.



La Liceul cu Program Sportiv Focșani, funcția de președinte a fost ocupată de Neagu Giani, acesta obținând un număr de 233 voturi, în timp ce funcțiile de vicepreședinte au fost ocupate de Fronea Elena(185 voturi) și Gurguiatu Carmen(145 voturi),iar cea de secretar, Dobre Camelia(205 voturi).

Actualul Birou Executiv al Consiliului Școlar al Elevilor Liceul Teoretic „Eremia Grigorescu” Mărășești este format din Monac Andreea(184 voturi), ocupant al funcției de președinte. Crigu Maria(133 voturi)ocupă funcția de vicepreședinte, iar cea de secretar este obținută de Mănăilă Oana cu un număr de 222 voturi.

Elevii Liceului Tehnologic „Alexandru Ioan Cuza” Panciu au optat pentru o echipă formată din Palade Andreea aleasă în funcția de președinte cu un număr de 190 voturi, Stancu Denisa(196 voturi), ocupantă a funcției de vicepreședinte și  Pricope Andreea Valentina(212 voturi), secretar.

La Liceul Tehnologic Odobești, funcția de președinte a fost ocupată de Clinteanu Marius(55 voturi), Gheba Daniel(20 voturi) a ocupat funcția de vicepreședinte, iar cea de secretar a fost ocupată de Spătaru Angela(55 voturi).

Consiliul Județean al Elevilor Vrancea se bucură de numărul mare de candidați și de faptul că cei mai buni au fost aleși să își reprezinte colegii și să se ocupe cu seriozitate de problemele și interesele acestora.