twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Școala Părinților continuă cu noi provocări



Întâlnirile din cadrul Proiectului ȘCOALA PĂRINȚILOR continuă la Biblioteca Județeană Vrancea - Secția pentru copii și tineret Oana-Diana Renea săptămânal în fiecare zi de joi, de la ora 17,00.

Părinții prezenți la întâlniri sunt interesați de metode de abordare a problemelor apărute în relaționarea de zi cu zi. Aceștia nu întâmpină probleme deosebite ci își propun să dezvolte o relație armonioasă părinte copil. Toți părinții își doresc pentru copiii lor rezultate mai bune la școală, respectarea regulilor casei, să citească mai mult, să se dezlipească mai ușor de calculator sau să  acorde mai multă atenție sarcinilor pe care le au de îndeplinit.

Copiii cresc și tocmai când părinții învață cum să gestioneze toate provocările unei etape, copiii trec într-o nouă etapă fără nici un avertisment. De aici și provocările zilnice pe care un părinte trebuie să le depășească.

Acestea sunt doar o parte din principiile ce se învață la Școala Părinților pentru a veni în întâmpinarea părinților responsabili, grijulii și iubitori care își propun să facă cât mai puține greșeli și să corecteze din mers ceea ce este de corectat. Sunt multe noțiuni, multe cunoștințe de asimilat iar timpul pare scurt și, deși proiectul continuă până pe 10 decembrie, biblioteca împreună cu partenerii se gândesc deja la dezvoltarea acestuia.