twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Astazi tu daruiesti @ Supermarket-urile Paco Focsani


Astazi tu daruiesti!
18-20 decembrie 2015

“Astăzi Tu Dăruieşti”, este un proiect pe care cluburile Rotaract din România îl organizează in fiecare an, cu scopul de a crea o atmosferă caldă cu ocazia sărbătorilor de Crăciun copiilor, familiilor, sau chiar bătrânilor ce au posibilităţi financiare reduse si de a implica cat mai multi membri din comunitatea locala in proiecte de voluntariat. 

Ideea de bază de la care pleacă proiectul este o situaţie reală, ce poate apărea la un moment dat, în fiecare societate, si anume, aceea ca exista persoane, familii, camine de copii, azile de batrani, sau alte asemenea, care nu au posibilitatea de a servi o masa calda în preajma Craciunului. 

Ca solutie la aceasta problema, cluburile Rotaract vin în ajutorul semenilor, prin proiectul “Astazi tu daruiesti”, organizand astfel o actiune de colectare de alimente, dar si contribuind la constientizarea societatii de importanta intrajutorarii. În acest sens, rotaractienii şi interactienii din multe orase din tara îşi unesc eforturile pentru a ajuta centrele sociale din comunitatile lor. 

Asa, se organizeaza în fiecare oras o campanile în scop caritabil, avand ca obiect colectarea de alimente de baza: faina, sare, zahar, ulei, malai, paste, conserve, cozonac, biscuiti, si alte dulciuri. 

Organizatia noastra, Clubul Rotaract Varana Focsani, cu sprijinul Rotary Varana Focsani, s-a alaturat cluburilor din toata tara si va desfasura pentru prima data proiectul “Astazi tu daruiesti” in Focsani, iar alimentele colectate vor fi donate unor copii, familii care nu posibilitatea de a servi o masa calda în preajma Craciunului. 

Proiectul se va desfasura in supermarketurile Paco din Focsani in perioada 18-20 decembrie 2015. 

Clubul Rotaract Varana Focsani va invita pe aceasta cale sa fiti alaturi de noi la acest proiect caritabil si sa ne ajutati cu donatii, sau chiar sa deveniti partenerii nostri la acest proiect.