twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Volkswagen Golf de la doar 12.660 Euro + TVA prin programul Fast Start 2016!



Fast Start 2016 - Va dam motive solide sa aveti un inceput de an bun!
Va prezentam o oferta imbatabila: Volkswagen Golf 1.0 TSI 115 CP la un pret incepand de la doar 12.660 Euro + TVA.


Profitati acum de reducerea cotei de TVA si beneficiati preturi speciale la modelele Volkswagen si dobanzi extrem de avantajoase prin Leasing Financiar. 


Prin intermediul departamentului Das WeltAuto Autovehicule de Ocazie, Scorpion Focsani va poate oferi posibilitatea preluarii in sistem Buy-Back a masinilor dvs. actuale. Venim in intampinarea nevoilor dvs. si va propunem un schimb avantajos. Prin serviciul buy-back evaluam starea flotei auto si va preluam autoturismele vechi, indiferent de marca, in anumite conditii prestabilite. In schimb puteti alege oricare din modelele Volkswagen din programul 'Fast Start 2016', iar finantarea nu mai este o problema.   

Veti fi surprinsi sa aflati cat de multe poate face Scorpion pentru dvs. Achizitia unei masini este doar primul pas din parteneriatul nostru. Va punem la dispozitie toata gama de servicii auto: service profesional, vanzare piese si accesorii originale, tinichigerie-vopsitorie la standardele producatorului, asistenta tehnica si tractare, la nevoie.


Oferta se supune unor termene si conditii, fiind valabila in limita stocului disponibil. Oferta se adreseaza persoanelor juridice.
  
Va asteptam in showroom!

Scorpion Exim SRL
Focsani, Calea Moldovei nr. 16 
Telefon: 0237/236.866
E-mail: office@scorpion.ro 
Website: www.scorpion.ro