twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

”Hai să facem ceva frumos”



”Hai să facem ceva frumos”, așa s-a născut ideea Consiliului Județean al Elevilor  de a face și anul acesta ”Dar din dar se face Rai”, ”Moș Nicolae, pentru fiecare”, cursuri, campanii și alte inițiative ambițioase care să lase o amprentă în memoria tinerilor vrânceni.

Dar astăzi, 21 decembrie, nu vorbim despre proiectele tipice unei structuri județene reprezentative, nu vorbim nici despre vreo Adunare Genereală sau vreo oarecare ședință, ci despre mult așteptatul Spectacol caritabil.

În ideea că ”unde-s mulți, puterea crește”, am sperat ca prin dorința noastră să contribuim la o cauză nobilă. Așa că, am ales cazul, pe doamna prof. Sorina Milea, am lansat proiectul și am pornit către povestea ce avea să dea contur tuturor ideilor noastre. Odată pusă la punct, am apelat la ajutoarele lui Moș Crăciun, pentru a găsi cei mai frumoși și talentați elevi care să ne ajute și pe care să-i dezvoltăm prin prisma inițiativei noastre, am căutat sponsori, locații și tot ce ne era în putință să strângem cât mai mulți spectatori și să ne îndeplinim țelul propus.
Momentele artisticie au decurs conform programului, așa că Moșu' și-a făcut binevoitor apariția la sfârșitul spectacolului, mulțumind tuturor pentru efortul de a fi prezenți. Datorită zâmbetelor, muzicii și dansurilor trudite și în detaliu pregătite, în sala Ateneului Popular ”Maior. Ghe. Pastia” s-au adunat un amalgam de sentimente și de trăiri care au părăsit sala odata cu îndelungatul ropot de aplauze.

Mulțumim Ateneului Popular ”Maior. Gh. Pastia”, asociației TCN Support, sponsorilor Promotis și Atec, participanților, spectatorilor și nu în ultimul rând, voluntarilor noștri dragi!

Chiar dacă spectacolul s-a terminat, echipa CJE lucrează cot la cot cu Moșul, pentru ca mâine cadourile să fie gata și ca fiecare scrisoare să aibă câte un răspuns din partea spiridușilor pentru copiii cuminți din Nănești, unde se va termina proiectul nostru ”Dar din dar se face Rai”.