twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Absolut! cu Marcel Iures @ Ateneul Popular


Absolut! cu Marcel Iures 
Vineri, 24 martie 2017, ora 19:00


Un nou eveniment al Teatrului Act sprijinit de Raiffeisen Art Proiect – o initiativă care îsi propune sustinerea si promovarea unor proiecte de valoare ale culturii românesti.

Marile scoli de film îsi învată scenaristii si regizorii să povestească. Să spună povesti. Câti dintre noi au mai apucat să audă în copilărie povesti spuse, nu citite? Povestile s-au sfărâmat, s-au făcut praf si pulbere, s-au risipit în filme, texte de cântece si telenovele.

Polemic si terapeutic ne încercăm puterile cu periculoasa artă a spunerii unei povesti. Și nu una oarecare. E vorba despre o poveste printre personajele căreia se află Dumnezeu, Moartea, Dracul… Oamenii care or să o asculte îsi vor aminti, pentru o vreme, că se poate vorbi despre lucruri mari si esentiale fără fasoane, cu umor si nepăsare.

După rolurile din ”Creatorul de teatru”, ”Ultima bandă a lui Krapp” , „Capra sau cine e Sylvia?” si ”Acasă la tata”, Marcel Iures se întâlneste cu Ion Creangă. Pentru multă lume va fi o surpriză. Mai putină lume va spune însă: ”Era si timpul!”.

În acest spectacol actorul fumează o ţigară. Ne cerem scuze spectatorilor nefumători.