twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Balul Balurilor Bobocilor, editia a VI-a @ Sala Polivalenta


Balul Balurilor Bobocilor, editia a VI-a 
Vineri, 17 martie 2017

Vineri, 17 martie, începând cu ora 17:00, la Sala Polivalentă din Focsani va avea loc a VI-a editie a proiectului Balul Balurilor Bobocilor, unul dintre evenimentele de amploare organizate de Consiliul Judetean al Elevilor Vrancea.

În acest an, tema balului este despre mitologii. CJE Vrancea si-a propus ca, prin intermediul acestei teme, să promoveze cultura în rândul tinerilor si să le demonstreze că aceasta poate fi usor combinată cu distractia. Frumusetea ei constă în cumulul de informatii, conexiuni si traditii care îi ajută pe participanti să empatizeze cu propriul trecut, să îl cunoască si să devină o pârghie de transmitere a cunostintelor dobândite, prin metode non-formale. Atât concurentii, cât si spectatorii vor rămâne cu o imagine întipărită în minte si vor pleca mai bogati fată de cum au venit, pentru că vastele mitologii alese aduc în actualitate trăsături specifice ale unor zone din întreaga lume.

Membrii consiliului consideră importantă educarea elevilor în spiritul competitiei, al dreptătii si al respectării regulilor, de aceea deznodământul concursului va fi decis de un juriu obiectiv, pentru a se asigura că totul va decurge conform planului organizatorilor. În competitia pentru titlurile de Miss si Mister s-au înscris 7 perechi, reprezentând fiecare câte o mitologie: Colegiul National „Unirea”, Colegiul National „Al. I. Cuza”, Liceul Pedagogic „Spiru Haret”, Colegiul Tehnic „Ion Mincu”, Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”, Colegiul National „Emil Botta” Adjud si Liceul cu Program Sportiv Focsani. Acestea vor concura la Sala Polivalentă, unde pretul biletului va fi de 10 lei, spectatorii primind la intrare si o brătară pentru a putea fi identificati cu usurintă.

Mai apoi, cei care vor să participe si la after-party sunt asteptati, începând cu ora 22:00, la balonul Laguna. Pretul biletului atât pentru spectacolul de la Sala Polivalentă, cât si pentru petrecerea de după de la Laguna, este de 50 de lei.

Desigur, dorim să multumim si partenerilor nostri, Țara Vrancei, DJTS, Laguna, dar si sponsorilor nostri, care au fost deschisi în ajutarea implementării acestui eveniment! Anume Altdorf Tehnik, Roman's, Ladie's Store, Pasha Men's Wear, coaforul Nicol's, coaforul Vogue, Daniel Gârleanu photography, Hai TV, Zanfir, Mikes Creative Service, Flori si cadouri, Oriflame, Atec, Corso, Casa de Modă Valentina, Gicu Boboc si, nu în ultimul rând make-up artistului, Georgiana Verbită! Multumim frumos si designerului nostru, Mocanu Emilian.