twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

'Un bărbat şi mai multe femei' - Spectacol de comedie la Ateneu


'Un bărbat şi mai multe femei' 
Joi, 8 iunie 2017, ora 19:3

În ciclul "Mari actori în capodopere ale literaturii universale", Ateneul Popular "Mr.Gh.Pastia" vi-i propune joi, 8 iunie 2017, ora 19:30, pe Claudiu Bleont si Magda Catone te invita, într-o comedie de cea mai buna calitate: "Un bărbat şi mai multe femei" de Leonid Zorin.

Piesa abordează, într-o manieră comică, eternul conflict dintre bărbat şi femeie, bazat pe lupta pentru supremaţie în relaţiile de cuplu. Care sunt şansele unui bărbat timid în faţa uneia sau mai multor femei, care, prin diverse forme de abordare, reuşesc să-şi atingă scopul?

Acţiunea piesei de teatru ,,Un bărbat şi mai multe femei” îl plasează pe Gavrunski, personaj interpretat de Claudiu Bleonţ,  în rolul de victimă timidă a sistemului birocratic, atunci când i se cere, pentru permisul de conducere de amator, o adeverinţă oficială care să teste că nu suferă de nici o boală mintală - o clauză absurdă şi aproape imposibilă.

Pe parcursul piesei Gavrunski trece de la anxietate la extaz, de la ură la iubire, de la teamă la pasiune, toate aceste trăiri fiind trezite de o singură femeie, jucată de Magda Catone, care întruchipează nici mai mult nici mai puţin de opt tipologii feminine: femeia resemnată (soţia), femeia isterică şi acuzatoare (medicul psihiatru), femeia ipohondră (angajata de la resurse umane), femeia bărbat (călătoarea din tren), femeia poet (colega de sanatoriu) şi încă alte trei tipologii clasice.

Vă aşteptăm să-i urmăriţi în acest spectacol care vă va aduce zambetul pe buze şi vă va face să vă întrebaţi: Până la urmă, cine conduce? Bărbatul sau femeia?

Biletele se găsesc la agenţia Ateneului Popular la preţul de 60 lei.