twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Caravana Roboticii @ Focsani Mall



CARAVANA ROBOTICII vă asteaptă luni, 19 noiembrie 2018, între orele 17.00 si 20.00, la Focsani Mall, să descoperiti roboţi educativi si imprimante 3D, să participati la ateliere de programare şi să discutati despre oportunităţi de carieră în acest domeniu. 

Biblioteca Judeteană ”Duiliu Zamfirescu” Vrancea în parteneriat cu Asociatia E-Civis, ECDL România, Focsani Mall, Colegiul National Unirea, Colegiul National Alexandru Ioan Cuza si CODE Kids Focsani organizează în cadrul evenimentului national ”Săptămâna Europeană a Roboticii”, o întâlnire cu cei pasionati de robotică si programare. 

Săptămana Europeană a Roboticii este o initiativă ce se desfăsoară în luna noiembrie a fiecărui an. Aceasta a fost lansată în anul 2011 de EUrobotics, o reţea de organizaţii la nivel european, a cărei misiune este să colaboreze cu Comisia Europeană pentru a dezvolta şi implementa o strategie pentru cercetare, dezvoltare tehnologică şi inovare în domeniul roboticii. 

În 2017, Biblioteca Judeteană ”Duiliu Zamfirescu” a fost una dintre gazdele primei editii a Caravanei Roboticii, desfăsurată la nivel national, prezentările robotilor educativi având loc la sediul Bibliotecii si în Sala de festivităti a Colegiului National Unirea. 

Inteligenta artificială este o realitate a lumii contemporane, iar prin acest proiect ne dorim să venim în întâmpinarea copiilor si tinerilor pasionati de domeniul IT si robotică. 

Anul acesta, Focsani Mall împlineste zece ani de când şi-a deschis porţile pentru comunitatea vrânceană. A intrat în viata noastră ca o consecintă firească a cererii mari existente si în continuă crestere pentru un punct de întâlnire caracteristic. Aici descoperim locul în care tinerii au posibilitatea de a socializa, locul în care familiile petrec timp de calitate, îmbinând shoppingul cu relaxarea, bucurându-se de o pauză din rutina zilnică, locul în care oamenii de afaceri se întâlnesc pentru a-si dezbate ideile si unde proiectele educative prind viată. 

Pentru a facilita accesul către si dinspre centrul comercial Focsani Mall, aveţi la dispozitie trei linii de transport public, care fac legătura cu principalele zone ale orasului – autobuzele nr. 6, 7 si 9. 

Vă asteptăm la o avanpremieră a viitorului!