twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Start oficial la vânzări pentru noul T-Cross @ Scorpion Focsani


Noul T-Cross poate fi comandat acum de la distribuitorul Scorpion Focsani. Primele 100 de unități T-Cross First Edition care au fost disponibile exclusiv online au fost rezervate integral în doar două luni de clienții din România.
"Modelele din categoria SUV lansate de Volkswagen până acum pe piața din România au fost foarte bine primite de clienți. Noul T-Cross completează portofoliul mărcii pe acest segment, alăturându-se deja consacratelor Tiguan, T-Roc sau Touareg. Ne așteptăm la un succes similar, luând în calcul cererea foarte mare pentru seria din ediția limitată. Segmentul SUV va ajunge să dețină o pondere de 40% în vânzările totale ale mărcii până la sfârșitul anului", a declarat Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen.
Noul T-Cross dispune poate fi comandat în două variante de motor pe benzină, în acord cu standardele de emisii Euro 6d-TEMP. Cele două motoare 1.0 TSI în trei cilindri cu filtru de particule generează 70 kW/95 CP, respectiv 85 kW/115 CP. Versiunile de 115 CP vin și cu cutii de viteze cu dublu ambreiaj DSG.
T-Cross este construit pe platforma modulară transversală (MQB - germ. Modulare Querbaukasten), care permite poziționarea punții frontale mult mai în față. La o lungime totală de 4,11 metri, ampatamentul obținut de 2,56 metri este unul relativ mare, creând astfel condițiile necesare pentru un interior generos, cu suficient spațiu pentru cinci persoane.
Digitalizat și cu sisteme de sunet puternice
Noul crossover Volkswagen propune mai multe noutăți la capitolul digitalizare. T-Cross permite încărcarea wirelles a telefoanelor mobile și are patru porturi USB (două în față și două în spate) care permit redarea melodiilor preferate fie de pe telefon, fie cu ajutorul serviciilor de streaming. Pentru iubitorii muzicii, varianta opțională pentru sistemul de sunet, "Beats", include un amplificator auto de 300 de wați cu opt canale și un subwoofer poziționat în portbagaj. Oferta este completată de sistemul Keyless Acces, disponibil opțional, sau afișajul Digital Cockpit cu ecran touchscreen de opt inci și cea mai recentă generație "Active Info Display"
Numeroase sisteme de asistență în dotarea standard
Noul T-Cross este dotat încă din echiparea standard cu numeroase sisteme de asistență pentru șofer, care până în prezent erau rezervate exclusiv claselor auto superioare. Printre acestea se numără Front Assist, sistemul de monitorizare a pietonilor și cel de frânare de urgență în zone urbane, Lane Assist, Hill Start Assist și Blind Spot Monitor cu sistem integrat Rear Traffic Alert. Opțional pot fi adăugate sistemele Driver Alert, Adaptive Cruise Control și sistemele de asistență pentru parcare.
Clienții pot alege între două variante de echipare
Clientii care doresc să comande noul T-Cross pot alege între două variante diferite de echipare: Life și Style. Printre dotările suplimentare din versiunea de echipare Style se numără farurile LED MID și cele de ceață, detectorul de oboseală sau sistemele de asistență Adaptive Cruise Control ACC și Front Assist, plus elemente de design de tipul iluminării ambientale, barelor de plafon cromate, jantelor din aliaj ușor "Chesterfield" 6,5J x17 sau a existența unui volan multifuncțional din piele.