twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Happy Cinema Focșani e deschis în Vinerea Mare până după miezul nopții pentru premiera Avengers: Endgame
Cel mai bine vândut film înainte de lansare al tuturor timpurilor, Avengers: Endgame, este foarte așteptat și de către locuitorii din Focșani. Sălile sunt aproape pline, iar cererea de bilete este în continuare foarte mare, astfel că reprezentanții Happy Cinema au decis să țină cinematograful deschis până după miezul nopții în Vinerea Mare.

Ultimul film din seria Avengers poate fi vizionat și pe 27 aprilie și chiar în ziua de Paște. Happy Cinema Focșani va fi deschis de Sărbători, iar doritorii se pot bucura de cele mai noi comedii, filme de acțiune sau horror în cele mai bune condiții tehnice și de confort.

Avengers: Endgame este filmul care concluzionează seria Avengers și care deține recordul la vânzări în avans în prima săptămână înainte de rulare, depășind chiar Star Wars: The Force Awakens. Blockbuster-ul american a vândut în prima săptămână de două ori mai multe bilete decât  Aquaman, Star Wars: The Last Jedi, Avengers: Infinity War şi Captain Marvel la un loc și este cel mai așteptat film al anului.

Echipa Happy Cinema vă urează Paște fericit și liniștit și vă așteaptă cu drag la film!

Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete Happy Cinema Focșani sau online pe happycinema.ro. Programul complet al proiecțiilor Avengers: Endgame este disponibil aici.

Website: www.happycinema.ro