twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Volkswagen Caddy Life - E timpul sa-l prezinti familiei tale.


Volkswagen Caddy Life - E timpul sa-l prezinti familiei tale.
Acum incepand de la 18.450 Euro cu TVA inclus.
 
În a doua zi faci cumpărături, în a cincea zi pleci la munte si în a saptea zi este ziua de nastere a copilului tău. Caddy prinde viată si e alături de tine în toate aceste momente. Fiabil, flexibil, versatil precum și predecesorii săi, acum se arată pe el însuși - mai economic și mai confortabil. Urează bunvenit noului tău membru de familie.
 
Caddy Trendline 2.0 TDI 55 kW, transmisie manuala; Emisii CO2: 138 g/km (mixt); Consum carburant: 5,3 l / 100 km (mixt) - Model compatibil cu Programul Rabla 2019.  
Incepand cu luna septembrie 2018, WLTP a inlocuit noul ciclu de conducere european (NEDC). Datorita noilor conditii de testare mai realiste, valorile consumului de carburant si ale emisiilor de CO2 masurate conform WLTP sunt in multe cazuri mai mari decat cele masurate prin NEDC. Pentru mai multe informatii va asteptam in showroom-ul Scorpion. Modelul din imagine este cu titlu de prezentare. Oferta se supune unor termeni si conditii si este valabila pana la 31 iunie 2019, in limita stocului disponibil. 
 


Scorpion Exim SRL

Focsani, Calea Moldovei nr. 16 
Telefon: 0237/236.866 & 0741/085.999
E-mail: office@scorpion.ro / ionut.mocanu@scorpion.ro 
Website: www.scorpion.ro